Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Potrdilo za prehod meje s Hrvaško

Default avatar
Izpolnjujem to potrdilo, a še ne vem do dneva točnega datuma. Lahko da bom cel mesec na morju, lahko da malo manj. Tudi dneva odhoda na dopust še ne vem točnega, grem v kamp, ko bo prostor v prikolici. Kako je s tem?

Ve kdo? Npr. če napišem, da grem 1.7., pa še ne morem iti, potem rabim novo potrdilo ali kaj?

Hvala!
Default avatar
To potrdilo je priporočljivo, ni pa obvezno, zato je vseeno, kakšen datum napišeš. Nam čez vikend niti osebnih niso pogledali, kaj šele, da bi preverjali potrdila ali kaj podobnega.
Default avatar
Jaz sem samo pravi datum prihoda napisala, ostale bomo dlje. Lahko pa vecer pred odhodom, ko bos tocno vedela, kdaj greste, to izpolnis, ker takoj dobis potrdilo o prijavi.
Default avatar
Bvbv je napisal/a:
Meja se NE zapira, prej so nas zapirali po občinah, prepovedali obiske, še sprehod je bil prepovedan, prepovedali druženje več kot 5 oseb, omejitve v trgovinah itd itd, sedaj pravi govornik vlade g. Kacin, meje ne bomo zapirali vsak naj se odloči sam ali bo dopustoval na Hrvaškem, nenadoma smo dovolj odgovorni, da sami odločamo brez navodil vlade.
Default avatar
ja pa kaj še je napisal/a:
Ja, samo ob povratku te pa karantena za vrat zagrabi😎
Hvala lepa za tak dopust, da moram pol skurit se 14 dni dopusta za karanteno.
Default avatar
Nič podatkov dajati, vi kar pojdite, saj je samo gripca v zraku ostalo pa vse normalno. Greš kadar hočeš, prideš kadar hočeš.


P.s. Tako je mišljenje večine.
Default avatar
ja pa kaj še je napisal/a:

Po navodilih vlade, lahko naknadno pokasiraš, kar ti pripada. Saj ste dovolj stari in odgovorni. 😁
Default avatar
Ti si raje porihtaj potdilo, da lahko za vikend prosto šetaš okrog. Ker ti normalno nisi veš...
gospod Vagabund Vaga Stručnjaški,
prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj
diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap
Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University
Default avatar
Lubiana je napisal/a:
Dovolj star in odgovoren sem zadnjih 10 dni, prej pa po odloku vlade nisem smel na wc, če se je žena tuširala 😜
Default avatar
Mi smo pripravili potrdilo, pa ga sploh pogledali niso :) Ni tako hudo. Imej s seboj kar pač imaš.

Tudi domov te bodo spustili, ko bo treba. Paniko dela vlada, ne ljudje. Nateguni lopovski.
Default avatar
prosiiim prosiiim je napisal/a:
Kmalu ga ne boste več potrebovali, ker ali bo Slovenija zaprla mejo s Hrvaško ali pa jo bo Avstrija in Italija Sloveniji, Avstrija že namiguje v to smer in verjamem, da bo kmalu Avstrija zaprla mejo s Slovenijo, če jo ne bo Slovenija s Hrvaško, ker Avstrijci ne cincajo, kot naš Kaco ki se vsem državljanom smeji v faco!
Default avatar
prosiiim prosiiim je napisal/a:
Frendica si ga je izpovnla za 3 mesce, kolikor se je dal, pa ne bo skoz tuki, bo pa večkrat prhajala. In je Hrvatom na meji to povedala, so rekl ok.
Default avatar
Igraš se igraš je napisal/a:
Avstrija ne priporoča postanke v Sloveniji in naj avstrijci prevozijo Slovenijo čim prej brez ustavljanja, za Hrvaško nimajo nobenih omejitev ali priporočil, po Avstrijski logiki smo mi problematični in NE Hrvati!
Default avatar
Smo šli brez potrdila pa so nas mal postrani gledali, vzeli dokumente in ko so jih prinesli mi je zraven dal še listek z navodili, da drugič prijavo sami napišemo, da ne bodo oni imeli tok dela z vpisovanjem. Vprašal kam gremo in nič za kolkko časa.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net