Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Hoteli

Default avatar
Lahko kdo, ki je zdaj v času korone napiše kako je v hotelih. Maske, kako izgledajo obroki, razkuževanje, pa še kaj.
Priponke

hotel.jpeg
(17.72 KiB)

Default avatar
No naša izkušnja iz KG ni bila lepa. Večerja, zamudili so 10 minut. Nato je bila ena ženska za strežbo za pleksi steklom z masko, mi z maskami na drugi strani v dolgi vrsti, če bi se držali 1.5 m razdalje, bi bila vrsta do ven. Prideš na vrsto, poveš kaj bi, z masko in čez steklo te seveda slabo sliši, skoraj vpiješ kaj bi, dobiš žlico tega, žlico unega, par čevapov in to je to. Če želiš repete, greš ponovno v vrsto, nepozabno res, ne bi hotela več! Pri solati si natakneš rokavice in si jo vzameš sam. Sladico ti prinesejo, dva koščka biskvita. In to je bil hotel kao s 4*, not!
Default avatar
kaj ti to resno....in kdo bi sploh hotel priti v tak hotel...upam,da ni čist vse res kot ti zgoraj opisuješ ali pač
Default avatar
Resno? Tole pa ni fajn. Je potem bolšje vzeti apartma. Midva sicer vsako leto hodiva v hotel v Strunjanu in če bo tako mi je žal, da sva rezervirala. Do sedaj sva bila zadovoljna.
Default avatar
renib je napisal/a:
Res je - in samoposrežna prehrana odnese večino zneska nastanitve. Zdaj po hotelih ogromno prihranijo na hrani, ker se je količinsko ne porabi toliko kot v primeru, ko gostje lahko sami jemljejo in vzamejo po želji.

Res je to razvrednoteno in nevredno tistega navitega denarja sedaj.
Default avatar
Prijateljica je vceraj prisla z morja, iz Rovinja. Zelo zadovoljna.

Guzve ni, razdaljo drzijo vsi, zaposleni imajo maske. V dvigalo gredo lahko le 2 osebe ali 1 drzina. Na plazi med lezalniki je razdalja vec kot 2m.
Hrana v izobilju in kolikor zelis. Ne nadevas si sam hrano, temvec osebje. Vse cisto, snazno, razkuzeno, razkuzila so vsepovsod. Je rekla, da se ji zdi, da ce bi se hotela namenoma nalezti, da ji ne bi uspelo. Bolj varno se je pocutila kot doma.
Default avatar
Ja, jaz to čisto resno! In HB, da smo imeli le eno nočitev, ker tole mi ni bilo normalno.
Default avatar
ko gost mora sprejeti tako je napisal/a:
Mene ni tak način "self-service" prehrane nič motil. Jaz si itak ne naložim na krožnik vsega, kar imajo in ne prebrskam vse hrane, tako da me ni nič motilo, da mi je tisto, kar sem izbrala, dal na krožnik kuhar. Res pa v restavraciji ni bilo gneče (na Hrvaškem je menda nikjer ni), tako da ni bilo nekih vrst in je vse lepo teklo.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net