Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Tisti, ki ste ze koristili vaucer

Default avatar
Tisti ki ste ze koristili turisticni vaucer, kje ste bili? Izkusnje, ste bili zadovoljni. Z mozem imava nekaj dni prosto in bi sla za par dni nekam. Gore in pohodniske poti naju ne zanimajo. V postev pride slovenska obala ali blizina term. Kaksen nasvet? Sva iz sentjurja pri celju. Hvala pa lep soncen dan vam zelim
Priponke

denar.jpg
(61.3 KiB)

Default avatar
Midva še nisva izkoristila.
Dejansko obstaja spletna stran: https://vavčer.si/#/?page=1

Jaz bom šla danes v akcijo in rezerviram kaj, hvala, da si spomnila. Bova pa bookirala kak apartma, blizu izletniških/pohodniških/kolesarskih poti, v hotele ne hodim, če ni nujno seveda.
Default avatar
Bili v moravskih, nismo bili zadovoljni
Default avatar
Koliko prej pa je potrebno rezervirati? A obstaja kakšna stran, kjer so na enem mestu zbrane vse turistične nastavitve, kjer se koristi bone?
Hvala.
Default avatar
Pametno in ugodno je skor povsod rezervirano že do septembra ali oktobra. Kak kje. Kar imaš na voljo so destinacije, ki kot vidiš, noben niti zastonj ne gre. Ko smo iskali v gorah, smo proste preverili na forumih, prazno je zaradi slabe čistoče, cene ali stenic.
Default avatar
Pametno je napisal/a:
Vsi ne hodimo v gore. Turistične kmetije zagotovo niso vse zasedene, pa grem stavit, da je marsikatera na visokem nivoju, samo bolj odročna. Pa campi so tudi solidni in imajo še prosto.
Default avatar
Bila sva v Rimskih termah. Zadovoljna. Na spletni strani imajo povpraševanje za koriščenje vavčerjev.
Default avatar
Jaz sem se te dni zeloo veliko ukvarjala s tem, kam it (naslednji teden) in se mi je zdelo, da ne bom nič našla, ker je vseee zasedeno. Zdaj sem srečna, ker sem končno rezervirala, saj se mi je nasmehnila sreča, ker ljudje, ki že imajo rezervirano, tudi odpovedujejo.. Zato: NE OBUPAJ PREHITRO.
Gledala sem booking in fb skupine za koriščenje bonov.
Default avatar
enčka je napisal/a:
Fb ja nimam, me pa zanima kako se gleda booking? Jaz sla na stran na vavcer.si.
Ponudba je velika, samo ne vem kje lahko preveriš kdaj imajo še proste termine.
Je treba poklicati, ali kako?
Default avatar
Ti vpišeš datume, ki jih želiš in potem ti booking javlja, če je prost termin... Potem ti pa tudi spodaj v modrem okvirčku napiše, kateri termini so še prosti... Sicer pa vs erezerviraš preko bookinga.
Poglej tukaj, na fb (če slučajno lahko vseeno vidiš, čeprav nimaš svojega fb profila) in tukaj velikokrat napišejo ljudje tudi svoj kontakt: https://www.facebook.com/groups/282152052964656/
Default avatar
Kaj je bilo narobe ? Mi v Lendavi večerje obup
Default avatar
Mackaaaaa je napisal/a:
Hotelska hrana je pri nas obupna. V Lendavi in okolici pa imaš toliko res dobrih gostln, kjer z majhen denar ješ okusno hrano ali pice.
Default avatar
Hotelska hrana je napisal/a:
Bila sem v Termah Dobrna - katastrofa! Sem že tu brala stare teme, da so te toplice za penzionerje, sem mislila bolj v smislu, da nič ne dogaja, ni toboganov, so 50-60 letniki, to me ne bi nič motilo. Potem pa rezerviram termin in ko pridem pred hotel, šok! To je izgledalo kot dom upokojencev - dobesedno! V avli sami 65 - 90 letniki, z berglami, palicami, šepajoči, s spremstvom. Jaz sem pred hotelom kar zastala od šoka. Se čekiramo na recepciji in odpravimo v 3. nadstropje, kjer so bazeni. Preoblečemo se v kabinah - notri krajše dlake (večkrat videne, tudi v naslednjih dnevih), ki niso dolge kot las. Če pomisliš, da so sramne dlake, se mi želodec obrne. Ok. Preoblečeni gremo na bazen. Mimo notranjega, iščemo proste ležalnike zunaj - folk iz whirpoola, dobesedno bulji v nas, se obrnem v notranji bazen, vsi gledajo v nas. Čez 3 minute ponovno, pogledam neprekinjeno nazaj v modela in babo v whirpoolu, oni še kar neprekinjeno strmijo vame. Res zarukan folk. Tudi po govorici opaziš, da so sami okoliški neotesanci, ki se ne znajo normalno obnašat in neopazno pogledati. Buljijo po 15 min, sem mislila, da me dedek osvaja, pa vidim, da še babe buljijo in da so pač primitivci tukaj. Ok, se namestimo na ležalnikih... grem pogledati kakšni bazeni so. Za odrasle en notranji in en zunanji - majhen okrogel, da še plavat ne moreš. Kaj, to je vse?? Otroški en notranji miniaturni in en zunanji miniaturni - v obeh so lahko največ 3 majhni otroci, ker so tako majhni bazeni. In v notranjem je kao jacuzzi oz. navaden whirpool, ki nič ne žubori, nima nobene masaže, enak kot notranji z identično temperaturo, le da je v majhnem okroglem bazenčku. So že moji opazili, da sem nezadovoljna...in tudi sami so bili razočarani.

Popoldne grem na recepcijo po kartico za nastanitev v "vili". Hahaha. Ta "vila" zraven glavnega hotela naj bi imela 4 zvezdice. Gre za navadno sobico, notri ni ničesar za 4 zvezdice. Fen nam ni delal. Tv čakaš 30 sek, da se prešalta z enega programa na drug. Naslednji dan je bila manjša nevihta - tv ni delal cel dan - ni bilo signala. Ok, WIFI smo imeli. Aja, tudi glavni hotel ima kao 4 zvezdice, izgleda kot blok, res ni sploh podobno hotelu po zunanjosti. Parking kriza, samo par parkirnih mest okoli. Potem smo mogli pešačiti vsak dan in peš nesti stvari od vile do bazena. Omarice pred bazeni vse oguljene, odpadel lak, dlake v kabinah. WC... F U J. Dobesedno smrdi po domu starostnikov po plenicah. Dihat ne moreš notri. Samo 3 stranišča za vso rajo, majhna, ozka.

Prehrana. Večerjo smo vzeli z doplačilom. 2 juhi na izbiro in ene 3 meniji. Zelo siromašna izbira v primerjavi z drugimi termami (starši so drugje imeli neprimerljivo več izbire). Porcije odvisne od kuharice, koliko ti naloži. Enkrat mi je dala tako malo krompirja in košček pišč. prsi, da sem kar gledala v krožnik. Sicer povejo, da se lahko vrneš, če bo premalo, a mi je nelagodno se vračati. Porcija res mala oz. moraš takoj poudariti da več naloži. Pa tudi, ko pustiš kosti, kožo na krožniku...kako boš to isto vračal nazaj, da ti še naloži. Skratka po večerji lačna. Sladice so miniaturne, vsaka zapakirana v plastično posodico. Dolge so 4 - 5 cm v dolžino, poješ v dveh zalogajih. Lahko vzameš sadje. Za umret, no. Pride v skodelici, en ringlo in ena majhna hruška - hruške niso velikosti iz trgovin, ampak kot tiste domače, majhne, velika kot ringlo, če ne manjša. To je porcija sadja, en ringlo in 2 cm hruška. Zajtrk zelo zelo osiromašena izbira. Pakirane rezine kruha, pakiran med, maslo, evrokrem, namaz, jogurti, vzameš kar hočeš. Od toplega so bila le umešana jajca-kar zmanjka jih in jajca na oko. Eno jutro so bile tiste mini kuhane hrenovke. 3 te mini so v velikosti 1 navadne. In te vpraša, koliko boš. Eno jutro pecivo, miniaturno, te vpraša koliko boš. Na voljo bile le 2 makovki, 1 sirova, in 2 neki drugi štručki. Prišli smo pa ob 9 in nič ni bilo, čeprav je zajtrk od 7 do 10.

No, saj nekaj smo se kopali, ampak nikoli več tja. Malo bazenov, nikjer v nobenem ni masaž, tistih padajočih vod, gob za masiranje, žuborenja. WC in garderobe res neokusne. Povprečna starost obiskovalcev 70 let. Nastanitve po ničemer za 4 zvezdice. Hrana malo na izbiro, male porcije, kar zmanjka, malo nakuhajo. Neotesani ljudje, ki buljijo v druge. Skratka, da bi to plačevala z denarjem po 50€/osebo/noč, bi zapustila prvi dan. To se ne more primerjati z drugimi lepšimi termami.
Default avatar
zakaj niste bili zadovoljni v Moravskih?..mi gremo tja naslednji teden v hotel AJd. Kaj vas je moptilo..da se znam pripravit.

Hvala
Default avatar
zlatica-mica je napisal/a:
spa je vrhunski....NOT...kot bi prišel v dom za ostarele....
Default avatar
Pametno je napisal/a:
Kaj je pametno in ugodno, je zelo relativna zadeva. Mene niti slučajno ne vleče v kakšne hotele na slo obali ali v toplicah. Oziroma me ne vleče na slo obalo sploh, ker je bolj uboga pa menda je šem precejšnja gneča.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net