Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Laura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Ženske, pa kaj ve nosite s sabo vsak dan??

Default avatar
Res me zanima, kot je napisano v zadevi?

Gledam ženske, pa ljube dame, kaj vse nosite s sabo vsakodnevno?? Nabite torbe kot poštarske, pa še vrečo tisto Hofer nakupovalno zraven tovorite?? Kaj hudiča rabite za vsak dan toliko stvari?

Pa povprašam sodelavko, ki se vsak dan pritroga z največjo Alpinino torbetino, in jo vprašam zakaj rabi tok velko torbo?
- ja, ker ma notri: rezervno majico, deodorant, zobno ščetko in pasto, pollitersko vodo, intimne robce, navadne robce, čistilne/vlažilne robce, kozmetično torbico (ki je btw tok velka kot moja navadna torbica za vsak dan), puščico s tremi kuliji, notes, polnilec za mobitel, slušalke, denarnico, kremo za roke, deodorant v spreju, krtačo za lase, .. Toliko se spomnim.

Resno?!! Jaz imam v svoji torbici; ključe, labelo, službeno izkaznico, mini denarnico, mobitel, robčke (navadne), tisto mini razkužilce (to zdaj v teh časih, prej ne), slušalke (brezžične in so itak pospravljene v tisti škatlici kot od tamponov), cigarete in fajrcajg. Torbica je velikosti take, kot jo navadno vidim le zvečer (recimo da je velika za mali šolski zvezek)...

Skratka, VSE kar rabim. V službi imam pa v eni od svojih omaric deodorant, krtačo za lase, celo tušgel (nikol ne veš kaj se zgodi), rezervno perilo in nogavice, rezervno obutev, jaknico, kremo za roke, še eno labelo, maskaro in pa paket vlažilnih oz. čistilnih lumpi robcev pa ene 3 testerje parfuma ki ga itak uporabljam.

Ne razumem vas, zakaj vlačite dnevno tako težo s sabo? Razumem da si nosite za jest s sabo, ampak zakaj imate tako naphane torbe, sam bog ve?? Si dejansko vsakodnevno pomagate z vsem, kar nosite s sabo?
Človek se res vpraša, kako hudiča se znajdejo moški ki ne nosijo takšnih torbetin s sabo?

No, kaj vse ve nosite s sabo vsak dan?
Priponke

profimedia-0325202377.jpg
(101.81 KiB)

Default avatar
Haha, jaz imam tudi velko torbo vedno s sabo... Če nimam vsega s sabo, imam občutek, da mi vedno nekaj manjka.

Par tamponov in par vložkov, 50 ml parfum, robčke, nakupovalne vrečke, veliko denarnico, mali dežnik, za v službo še malico, lonček 60 čigumijev, vozovnice, ključe, labelo, protibolečinske tablete, ogledalo, kulije, kakšne bonbone, včasih sem vlažilne robčke imela, elastike, špangice...

Se pa res čudim, kako nekatere pridejo brez vsega ali kar v rokah.
Default avatar
Velike torbe, jasno.
Notri pa denarnica, posebej etui za vozniško in prometno, zložljiv dežnik, nakupovalne torbe, kozmetična mini torbica, pisalo in telefon.
Vmes se občasno najdejo kakšne pošte, računi, papirji, ki jih periodično ven mečem.
Default avatar
Jaz tudi ne razumem teh zensk. Jaz imam flaso vode, denarnico, mini denarnico, kljuce, telefon in masko. To je to in vec ne rabim.

V omarici pa imam deodorant, parfum, masko, rokavice.
Default avatar
no, meni osebno gre pa blazno na živce teža moje lastne torbice, ne sama velikost. Notri iamm same take stvari, ki žal teže ne morejo "zmanjšati": šop ključev (vse potrebujem, ne morem torej odvreči odvečne), denarnica z vsemi potrebnimi dokumenti (teža je, jasno, konkretna), kozm.torbica (tudi najnujnejše, z deotom vred), absolutno vedno pri roki mini vložki, telefon, robčki, vrečka zložljiva in maska. Po potrebi dodam/vzamem mini, res mini, dežnik.

In teža je enormna, kot da bi skale tovorila ... ;) ... kaj naj? :D
Default avatar
Torbica A4 format ,ključi,parfum 50ml,razkuzil ni robčki,labelo,protibolečinska tablete,denarnica,drobiznica,penkalo,kulica,cigareti,vžigalnik,mobitel.
Default avatar
Jaz pa nimam torbice, niti tiste okoli pasu, nič. Imam pa hlače z več žepi in vanje dam nekaj denarja, po navadi kovance, kake robčke in telefon, če se spomnim nanj (imam pa tistega malega, nokio še). Denarnice tudi sicer nimam, potni list imam doma v predalu, sploh nevem, kaj naj bi še vlačila s seboj. Zame ste vse ženske s torbicami čudne :) :)
Default avatar
samo denar je napisal/a:
ključe pa okoli vratu? ...
Default avatar
ohjej je napisal/a:
Ključli so pa pod cvetličnim lončkom za hišo. Zakaj bi jih nosila s seboj? Hodim šeš ali s kolesom.
Default avatar
Ma ste smešne. Torej, ve, ki imate omaro v službi za kopalnico oz. garderobo, še čudite tistim, ki nimajo omare v službi in imajo torbe? 😂😂😂 Ko boste brez omar, potem bodo seveda na vrsti vaše mini torbice. 😁
Imam večje torbice. Notri, službeno registracijski, plastenko z vodo, šop ključev, denarnico, gsm, v mali vrečki deo rolo in kremo za roke, malo kozmetično z maskaro, šminko, gloss, 5ml škatlico s kremo.
Spodnjie gate, modrc, imam na sebi, tuš gel pa doma. Jakno imam tudi na sebi, vremenu primerno.
Če je torba večja, ni nujno, da je težka. Je pa komot. Manj možnosti, da kaj izgubiš, kot v vaših mini torbice brez službene omare. 😂😂😂
Default avatar
Meni znese z majhno torbico. Zakaj pa bi nosila nakupovalne vreče?
Default avatar
samo denar je napisal/a:
....mmmm...če potrebuješ ključe samo za dom odklenit ... potrebujem jih za več vrat, ne samo domačih ob povratku :)
Default avatar
ohjej je napisal/a:
Ja in? Zato rabiš torbico? :) Jaz sem očitno bolj po "moško". Si ne predstavljam, da bi imela torbico ali karkoli podobnega. In če bi imela (oz. ko sem imela še avto, sem jih imela) ključe s seboj, bi jih imela v enem od žepov. Big deal.
Default avatar
Veliko torbico, v njej:
denarnica, kljuci, mala flaska vode, zlozena nakupovalna vrecka, maska za obraz, to je to.
Umijem se in odisavim doma in je dovolj do prihoda domov. Smikam se ne, ce pa se, se doma in je dovolj do prihoda domov. Vlozkov ne potrebujem vec.
Default avatar
annemarie je napisal/a:
Moški pa nabutajo vse v žepe in potem hodijo po svetu ko eni cotlni......žepi štrlijo pol metra od riti, bokov, votever, da se ti bruha........ Pa po možnosti še v kakšni prav razvlečeni trenirki ali kar je še huje, v oprijetih kavbojkah:(. Drugače pa, da ti prišepnem, ogromno moških ima torbice oz. torbe.
Default avatar
še ena ki okrog hodi brez torbice, vse imam v telefonu, tega pa v žepu :-) redko rabim kaj več, takrat pa vzamem mini torbico ali ruzak.
__________________________________________________
°°° Stay Hungry, Stay Foolish °°°
https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Default avatar
Lej, če ženska potrebuje, kar pač misli pa naj nese zraven, če je njej to v redu. Jaz imam v žepu samo denarnico . Samo, ko pa vidim kolega s torbico wtf si mislim, ko bi ostalo pri temu se pa še "nareja" zraven.
Sreča, da hodim sam po opravkih in izven dometa, da uidem ljudem v zasebnost.
Default avatar
annemarie je napisal/a:
Kaj pa, če ne bi imela službene omarice?
Mogoče jo ta ženska nima..
Default avatar
annemarie je napisal/a:
tok polne torbe še na morje ne vzamem
Default avatar
Denarnica in ključi in včasih telefon, če ga ne pozabim doma, kar je običajno, ker nisem odvisnica od telefona. Dostikrat sem brez torbice.

Moderatorji

Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek