Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Laura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Ali verjamete, da Monica Bellucci dejansko uporablja Nivea izdelke, kot to govori v videu?

Default avatar
V videu pove , da imamo ženske pri 20-ih obraz, ki ga nam je dala narava, pri 30-ih obraz, ki ga nam je dalo življenje , pri 50-ih obraz, ki si ga nadenemo.
Med drugim v videu še pove, da je za njo Nivea, kot neka tradicija, saj sta jo uporabljali že njena babica in mama in jo uporablja tudi sama.
Kaj mislite, da je to dejansko res? Morda zvenim naivna, ampak zakaj pa ne pride na dan kakšna novica, da ona uporablja v resnici druge, najverjetneje precej dražje in kvalitetne izdelke?

Tu je ta video:
https://www.youtube.com/watch?v=6eJOI_AZrrE
Default avatar
Itak glih ne verjamem da se maže s stranskimi produkti petrokemije. Sicer odvisno koliko se zanima/informira. Pa dandanes res ni treba da je kozmetika ekstremno draga da bi bila učinkovita, se že v nižje srednjem rangu dobi kvalitetne in učinkovite izdelke.

Se pa ne strinjam ravno z njeno izjavo, genetika ima ohoho vpliva na to kako bo ženska izgledala pri 50ih.
Default avatar
Reklama je reklama, realnost pa nekaj povsem drugega. Verjemi, da nobena zvezdnica ne uporablja poceni kozmetike za rajo. Že iz nečimrnosti ne, če ne iz milijon drugih razlogov (sestavine, način produkcije, učinkovitost,...)
Default avatar
Eh daj no je napisal/a:
Je pa res povedala v enem drugem intervjuju, da Nivea krema ne dela čudežev, je samo povprečno negovanje kože. Pošteno od nje. ;)
Default avatar
Kolikor je meni znano, Monica zadnja leta koristi proizvode od Afrodite.
Default avatar
Itak,da ne uporablja nive-je haha madona ste smešni! Te ženske se pomlajuje jo pri lepotnih kirurgih s posegi! Ne obstaja krema na svetu,ki bi gube po 50tem zgladila...niti prej. Kreme,ki jih uporabljamo vlažijo kožo,lahko ti izboljšajo tonus,če nisi še prestar. Vidnih gub pa nikakor ne. Ne bodite naivni!

Moderatorji

Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek
cron