Knjižni molji in pravopis

Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine

Knjiga meseca

Default avatar
Ker se je že začela razprava, kdaj začeti s pisanjem o naslednji skupaj izbrani knjigi, sem odprl tole temo, da se zmenimo o rokih.

Morda bi knjigo, o kateri bi pisali, imenovali kar knjiga meseca. Začeli bi kar prvega v mesecu. Se mi zdi, da bi bilo najbolj enostavno. Pri prvi knjigi se je namreč izkazalo, da je do kakšnih knjig precej težko priti v krajšem času.

Jaz sem začel brati Štoparski vodnik po galaksiji, Douglasa Adamsa, kot smo se zmenili. Očitno vest o pisateljevem odhodu ni tako vznemirila tukajšnjih bralcev kot tam, kjer so po Kajinih poročilih množično navalili na njegove knjige, in sem knjigo takoj dobil. Je kar precej "znucana". Kot da bi jo tisti pred mano res jemali sabo na štop.
Default avatar
Vtise in mnenja o vsebini Štoparskega vodnika po galaksiji pa bi začeli pisati 1.7.2001.
Default avatar
Za tiste, ki bi ga kupili (tu pa vam moram povedati, da se splaca, ker bo knjigo veckrat prebirala vsa druzina in se po potrebi smejala) mislim, da je knjiga okoli 5.000 sit. Ce jo dobite, jaz sem jo dobila na sreco v dar, pa nenehno kje krozi, ima burno bralsko zivljenje... :)
Default avatar
Ponočnjak,

se strinjam tako je najlažje urediti nek sistem 1 julija imate obravnavo knjige mesece in to je

Štoparski vodnik po galaksiji, Douglasa Adamsa
več pride na razpored v čez vikend, boste videli

primož

Moderatorji

Nataša Purkat , univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture
Nataša P
mag. Gordana Rodinger , prof. slov. j. in zgodovine
Gordana Rodinger