Knjižni molji in pravopis

Odgovarjajo: Nataša Purkat, univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture • mag. Gordana Rodinger, prof. slov. j. in zgodovine

Razveseljivo

Default avatar
Živjo!

Povedati sem hotela samo, da sem že pred časom iskala po internetu kakšno podobno stran, kjer bi lahko zasledila katere knjige priporočajo drugi in kakšni so komentarji. Stvar je namreč taka, da sem tako v osnovni šoli, kot tudi srednji prebrala ogromno knjih. Sicer v začetku mladinske, potem pustolovske, kasneje ljubezenske romane,... kar požirala sem jih. Ko pa je nastopil čas študija je zmanjkalo časa za branje, na vrsti je bila seveda cela vrsta učbenikov in strokovnih knjig in revij.
Študij je za mano, prvo leto službe je za mano, prostega časa pa imam naenkrat kar nekaj. Seveda sem se z veseljem podala v knjižnico, kjer pa sploh nisem znala izbrati pravih knjih. Dogajanja na tem področju nisem spremljala in nemalokrat sem si sposodila kakšno čisto dolgočasno knjiho - tako za katero niti naslova ne vem več.
No, sedaj si pa pridno izpisujem avtorje ter naslove knjig in komaj čakam, da obiščem knjižnico.
Prva dobra knjiga po dolgem času, ki sem jo prebrala je bil Dnevnik Brigit Jones, ki sem jo "pojedla" v dveh dneh. Trenutno sem pri branju knjige Pet jezikov ljubezni - sem namreč samo nekaj korakov pred vstopom v zakonsko zvezo:)
Spisek za tritedenski dopust pa se mi vztrajno veča - po vaši zaslugi seveda

Uživajte in čim več prijetnih bralnih trenutkov,

Sanja

Moderatorji

Nataša Purkat , univ. dipl. slovenistka in sociologinja kulture
Nataša P
mag. Gordana Rodinger , prof. slov. j. in zgodovine
Gordana Rodinger