Neplodnost

iz LJ v MB

Default avatar
Sem ena od tistih, ki gre poskusit IVF še v Maribor...(za sabo imam že 3 poskuse v LJ). Tiste, ki ste naredile podoben skok na Štajersko...Zanima me, če v LJ kaj komplicirajo, ko greš po svoje izvide... Verjetno ti originalov ne dajo...skopirajo al kaj?? In kje imajo vso dokumentacijo o IVF postopkih??
Hvala in LP...

KJE JE PA SONČEK????!!
Default avatar
Jaz sem se po četrtem postopku odločila,da grem k Rešu.rabila sem samo odpustna pisma vseh postopkov,laparo in spermigram,ki so mi ga brez problemov dale sestre.Vsa do kumentacija je pri sestri Blanki (v sprejemni ambulanti),ki je tvoja last...V bisstvu imaš skoraj vse doma ali pa pri splošnem zdr.
katja
Default avatar
TUDI JAZ SEM ENA TAKIH, KI GRE IZ LJ ŠE V MB. JAZ SEM IMELA V LJ
2 POSTOPKA Z TERAPIJO, 2X ZAMRZNJENČKA, 2XSPONTANI CIKLUS.
PA NA ŽALOST DO SEDAJ ŠE NI USPELO.
ZATO SEM SE ODLOČILA , DA GREM SEDAJ V MB. MOGOČE BO MALO SPREMEMBE DOBRO DELO.
MENI V LJ NISO NIČ KOMPLICIRALI GLEDE IZVIDOV. TI JIH KAR DAJO- SAJ NAVSEZADNJE JE TO TVOJA STVAR KAM GREŠ !
V MB PA SO ME TUDI LEPO SPREJELI, GLEDE NA TO DA SEM JIM POVEDALA, DA SEM PREJ BILA V LJUBLJANI.
PA ŠE TO: V MB SO BISTVENO BOLJ PRIJAZNI KOT PA V LJ !!!
Default avatar
Hvala za spodbudo! Jaz sem tudi kar naenkrat začutila potrebo po spremembi, sploh glede na to da slišim same pohvale o MB kliniki. Drugače me je pa že pred letom moja osebna ginek. vprašala če želim v MB, kar se mi je zdelo čudno glede na to da sem z Gorenjske in sem rekla da zaenkrat ne ker imam še zamrznjene emb. v LJ.
No... zdaj tudi teh ni več, tako da grem novim zmagam naproti!!!

LP
Default avatar
Pozdravljene!

Pravzaprav je vbilo ze veliko napisanega na to temo, pa vendar. V ponedeljek me bo ginekologinja poslala v LJ (ali po zelji v MB). Nekako se ne morem odlociti kam naj grem. Naceloma vse iz nasih krajev hodijo v LJ, ker je blize, po drugi strani pa slisim toliko pohval o MB, da se ne morem odlociti. To bo moj prvi IVF in res zelim, tako kot vse ve, da bi bil uspesen. Kaksen nasvet?

Hvala vsem in lep dan, ceprav dezeven!
Default avatar
DRAGA MATEJA!

TUDI MENI JE BIL V PRVEM POSKUSU MB BLJIŽJE, PA SEM SE VSEENO
ODLOČILA ZA LJUBLJANO. TAM SEM DALA SKOZI 6 POSTOPKOV, SEDAJ PA GREM V MB.
JAZ BI TI PRIPOROČALA MB, NE GLEDE NA TO, DA TI JE POT DALJŠA. SAJ NAVSEZADNJE TO SPLOH NI TAKO POMEMBNO.
MISLIM ( DO SEDAJ IMAM PAČ TAKŠNE IZKUŠNJE), DA SO V MB BISTVENO,BISTVENO BOLJ PRIJAZNI IN SE TI 100 % POSVETIJO.
TEGA V LJUBLJANI NE BOŠ DOŽIVELA. TAM SI LE ŠTEVILKA.
PRAVIJO, DA JE TOMAŽEVIČ V LJ SPECIALIST. JE PA SPECIALIST TUDI
PROF. VLAISAVLJEVIČ V MB.
NE VEM NO. ODLOČITEV JE POVSEM TVOJA ,AMPAK ČE BI JAZ BILA PRI
PRVEM POSTOPKU KOT TI IN BI SE SEDAJ PONOVNO ODLOČALA BI SE ODLOČILA ZA MB!
VELIKO USPEHA TI ŽELIM : KJERKOLI ŽE!
Default avatar
Pozdravljene!

Se opravicujem, ker se vkljucujem v ta forum, ceprav vanj ne spadam. Letos sem prvic rodila brez problemov z zanositvijo. Imela pa sem grozne zdravstvene probleme med samo nosecnostjo. In vam moram vsem predlagat MB, ker tako prijaznih se nisem videla nikjer (tudi sama sem bila skepticna ker nisem iz MB), ne samo na ginekologji tudi na kardioloskem oddelku. Vsi prijazni od sester do zdravnikov, si vzamejo cas (vcasih vec vcasih manj), skratka naslednjic (ce bo) sem 100% v MB.

Zelima vam vsem cim prej kaksen narascaj, Mojca
Default avatar
Zdravo,

sem malo pozno odkrila to temo. Kot sem včeraj odgovorila že eni drugi sotrpinki, se tudi jaz po štirih neuspehih ter z veliko jezo zaradi nemogočega odnosa osebja do pacientk v LJ odločam za MB. Pravzaprav sem si že uredila datum za pregled in razgovor v MB. Imel sem en kup vprašanj glede prenosa izvidov itd., pa sem sedaj dobila vse odgovore na to.

Eno vprašanje pa še imam, če ima slučajno katera od vas izkušnje s tem. Problem vidim v tem, da imava midva samo zamrznjeno seme, saj je moj lubi po operaciji testisov (rak) ostal neploden oz. ne doživlja izliva. Sperma je zmrznjena in deponirana v LJ v Leonišču. Kako pa funkcionira prenos semena iz LJ v MB?

Faj se mejte...
Teja