Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Laura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

nega las

Default avatar
Pozdravljena!

Veliko je že bilo vprašanj na temo tankih, mastnih las... Poleg tega, da nam je položeno v zibelko, pravite, da je veliko odvisno od prehrane. Zato me zanima, kaj je dobro jesti in kaj ne. Čisto preprosto? Npr.: Dobro ni: mastne, slane reči kot pomfri, čips, nutella...Dobro je: B vitamin kot ga najdemo v suhem pivskem kvasu, špinača, sadje...

Potem je pomembna nega las. Ker imam tanke lase, ki se hitro radi mastijo, mi je frizerka svetovala L'oreal Professionnel, Kerastase. Ko sem uporabljala te izdelke za normalen las, je bilo bolje, sedaj sem kupila "zeleno linijo" za tanek las in se mi zdi, da je po pranju OK, potem pa hitro pade vse dol. Zanima me, če ti izdelki naredijo moj las še bolj tanek, saj ga kot takega obravnavajo. Ali je morda potem bolje nazaj iti na normalno kolekcijo.
Kako pa je s kolekcijo Tigi. Je morda ta še boljša?

Ker imam lase dolge preko ramen, jih težko sušim na zraku, čeprav vztrajam pri tem. Zanima pa me, katere navijalke si naj kupim, da mi bodo držale. Sedaj imam tiste lepljive ježke, ki pa so trdi in ne morem spati z njimi. Ali obstajajo taki penastii? Ali bi mi ti lase zavozlali?

Hvala za nasvete.

Lep pozdravček,
Nina
Default avatar
Linija Kerastase je odlična in dvomim, da bi bil Tigi boljši. Ugotovi katera linija ti odgovarja in je nekaj časa ne menjaj.
V zvezi s prehrano si že sama odgovorila, zato se ne bom ponavljala. Kar se tiče navijalk, pa je moje mnenje, da so nepotrebne, saj je danes toliko frizur in striženj, da to res ni potrebno. Če pa so že potrebne, ne hoditi spat z njimi, ampak si jih posušite vsaj pred TV.
lp alenka

Moderatorji

Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek