Ženski in Moški čvek

a je že bil kdo v angliji z easy jetom'

Default avatar
ali pa z adrio menda imajo neko promocijo za 9 gbp je to res?
Default avatar
hvala jaz bi šel tudi raje z adrijo.
Default avatar
Jaz sem bila z obojimi.

Oboje je v redu. Let kot let pač. Easy jet je dosti cenejši, še vedno pa je venejši iz ITA kot z Brnika. Na adriji imaš še obrok.
Default avatar
venejši?
kaj je to ITA?kaj je zdej bolje iz brnika al iz kje ?
Default avatar
Boljše je z Brnika z Adrijo. Če greš iz Italije moraš upoštevati še ceno cestnega prevoza.
Default avatar
Letališče pri Trstu - easy jet pride ceneje kot z Brnika. Malo po netu posurfaj, se vse podatke z lahkoto najde.
Default avatar
Sedaj mi pa naj nekdo razloži, kako lahko postaneš lačen v dobrih/slabih dveh urah? Da je tisti obrok tako presneto pomemben!

Hodila v Pariz in presneto mi je šlo na jetra to, da je na vse zgodaj zjutraj ves avion 'smrdel' po omletah. Sem imela občutek, kot da grem s šolskim avtobusom na izlet, kjer je sošolec v najhujši vročini 'pajsal' sendviče s posebno salamo. (vsi poznamo to, kaj ne?)

lp

MC
*************************************
Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela!
Default avatar
kok časa vozi avion tja?
Default avatar
Folk, ko delate primerjavo med letalskimi prevozniki ne pozabite, da je letenje z Adrio najboljša varianta, ker prišparate eno nočitev. Če greste zjutraj in se vračate zvečer je to en dan več, kot če letite tja popoldan in nazaj popoldan z Ryanairom ali Easyjetom. Če pa iščete primerjavo med odhodom z Brnika in Trsta pa vračunajte še bencin, ki ga boste potrošili za pot do Trsta. Saj ni težko - vzemite papir in seštejte vse stroške in pol delajte zaključke. Če mi nekdo reče, da je izbral Ryanair zaradi 0,49 eura in ne Adrije za 19 eura potem lahko samo rečem, da ste se pustili nategniti objavljeni ceni in niste upoštevali vseh stroškov, ki jih boste imeli s potovanjem. Že cena ene nočitve v Londonu je bistveno višja kot razlika med 0,49 eur in 19 eur. Dajte mislit malce s svojo glavo!
Default avatar
ma ja, jest se čist z Anžetom strinjam. folk tolk pade v foro, kolk je Easy jet praktično zastonj, da se največkrat zgodi, da dajo za karto 4x, 5x več, kot bi plačali pri Adrii, samo zato, ker sami sebi lahko rečejo, da so spet "najboljši deal naredil". Halo!!!!

Sploh pa, a se mi lahko mal mehamo o ceni pogovarjat in mogoče rečemo še kakšno o tem, kakšna je celotna storitev, ki jo en letalski prevoznik ponudi!
kdo ma boljši timing letenja? Adria!
komu (jaz osebno) bolj zaupam - Adrii!
da o tem, da je Adria "naša", sploh ne bi govorila.
sori,jest se na avion usedem samo, če vem, da bo vse "štimal"....

da ne bo pomote, tud men je cena ful pomembna (in inzračun od Anžeta preverjeno drži!), zato non stop čekiram Adrine spletne strani, ker majo itak skoz ene akcije,

razumem vse, ki iščejo alternative, sploh za blazno ugodne cene, ampak žal je v tem primeru alternativa dostikrat čista marketinška fora (te pa vsi poznamo, a ne?).

pejte na žur v London,
pozdravčki,
caty

Anže napisal:

> Folk, ko delate primerjavo med letalskimi prevozniki ne
> pozabite, da je letenje z Adrio najboljša varianta, ker
> prišparate eno nočitev. Če greste zjutraj in se vračate zvečer
> je to en dan več, kot če letite tja popoldan in nazaj popoldan
> z Ryanairom ali Easyjetom. Če pa iščete primerjavo med odhodom
> z Brnika in Trsta pa vračunajte še bencin, ki ga boste
> potrošili za pot do Trsta. Saj ni težko - vzemite papir in
> seštejte vse stroške in pol delajte zaključke. Če mi nekdo
> reče, da je izbral Ryanair zaradi 0,49 eura in ne Adrije za 19
> eura potem lahko samo rečem, da ste se pustili nategniti
> objavljeni ceni in niste upoštevali vseh stroškov, ki jih boste
> imeli s potovanjem. Že cena ene nočitve v Londonu je bistveno
> višja kot razlika med 0,49 eur in 19 eur. Dajte mislit malce s
> svojo glavo!
>
Default avatar
Jaz sem potovala z Easy Yetom v Berlin in je prišla povratna karta za dve osebi s taksami 35000 , vendar nisva izbirala termin, ker sva imela določenega, sedaj pa gresta dva moja prijatelja in sta lahko malo gledala na termin in plačata 25000 sit za dve osebi, povratna. Ne bi rekla, da ima Adrija tako ugoden let?? Obroka pa za dobro uro vožnej res ne rabim.

Potovala sem tudi iz Graza v LOndon tudi za okrog 40000 sit povratna za dve osebi, tudi tukaj sva imela določen termin, če ga lahko izbiraš lahko letiš dosti cenejše, saj nekatere dneve plačaš le letališke takse.

Jaz sem s temi nizkoproračunskimi letalskimi prevozniki zelo zadovoljna. Bom še potovala z njimi.

Default avatar
Anže jest se 100% strinjam s tabo. Zadnje čase morm zelo velik letet v London in to zaradi dveh razlogov: službeno in po novem še zaradi punce, zato non stop preverjam stroške svojih potovanj, saj jih več ali manj plačujem iz svojega žepa. Če vse skupaj sešteješ (boljši timing in zaradi tega 1 nočitev manj, bližina letališča, obrok na letalu,....) je Adria vedno bolj ugodna. Mislim, da ima folk čist napačno mišljenje o Easy Jetu in Adrii, npr. da je Easy vedno poceni in Adria vedno draga, ker vsaj iz mojih izkušenj to niti malo ne drži. Pa tudi letenje na Adrii je neprimerno boljše kot na Easy-ju, vsaj jest se velik bolj varno počutim. Od kar pa ima Adria še različne akcije, kot je zadnja za 19 EUR, pa Easy skoraj ne gledam več.
Default avatar
Mislm da je odvisno od tega al gres sluzbeno al na izlet in pa ce si vezan na datume in ure prihoda in odhoda. Mi gremo v Berlin z easy jetom pa ker gremo bluzit smo si lahko tko prilagodil da nas pride ful ugodno tud ze z vkljucenimi ostalimi stroski.
Default avatar
Jaz sem bila z Adrijo v Londonu, je kar super. Se počutiš kot pravi potnik, dobiš kavico ali sok v kompletu z sendvičem ter časopise. Let traja malo manj kot dve uri.
Default avatar
Anže, jaz sem pa gledala po tej spletni strani pa nikjer ne najdem tako ugodne cene leta do Londona v februarju.

Ali mi lahko posreduješ link, prosim prosim!!