Ženski in Moški čvek

SVET KNJIGE

Default avatar
OD KDAJ IMAJO PRI SVET-U KNJIGE DA JE TREBA NAVEST NASLOV KJER DELAS?
Default avatar
Ne vem. Ampak imam grozne probleme z njimi!

Nočejo in nočejo me izčlanit! Vedno je kak izgovor.
- "bomo uredili"
- "nismo dobili vašega zahtevka"
- "o tem pa jaz nebi nič vedela"
- "pokličite jutri prosim"
- "odjava se procesira 14 dni"
- itd...

Že pred enim mesecem sem poslala pisno da naj me izčlanijo (na srečo je poteklo že dve leti), včeraj me pa kličejo, da naj kupim knjigo!
Ko sem jim povedala, da sem se odjavila, mi je rekla, da knjigo pa moram vseeno kupiti, ker še odjava ni prišla do njih in še ne velja.
Če v 14 dneh ne dobim odgovora, naj pošljem še enkrat!

Nikoli več ne grem v kaj takega! SK je navadno sranje. Kje je tukaj veselje do knjig in branja, ko pa je človek prisiljen kupovati (drage) knjige, ki jih potem (zato ker so bile kupljene zaradi pogodbe) niti ne bo prebral...
Default avatar
Živjo.
Jaz sem prošnjo za prekinitev članstva nesla osebno tja (v Ljubljansko poslovalnico) in so jo takoj upoštevali. Ne spomnim pa se točno, ampak zdi se mi, da je bilo to potrebno storiti tri mesece pred podaljšanjem članstva. Torej če ti 31.12. preteče dve leti moraš prošnjo oddati najkasneje do 31.9. V nasprotnem primeru se ti članstvo podaljša še za eno leto.

lp
teja
Mateja
Default avatar
ha ha 31. 9. ;))))))))))))
Default avatar
hvala enako...s tem, da mi je bilo rečeno, da ko poteče 2 leti mi ni treba biti več član, o nobenem ne vem koliko mesečnem predčasnem roku odpovedi ni bilo govora, kaj šele o avtomatskem podaljšanju pogodbe...sem jim sama poslala po faxu, da ne želim biti članica, nato mi je njihov odvetnik poslal grožnjo, da če ne kupim določene knjige me bodo dali na sodišče, zaradi kršenja pogodbe...knjigo sem kupila, pred tem poslala prošnjo za odpoved in so mi še naprej težili...dobesedno sem stopila do odvetnika in jim zagrozila nazaj, šele nato so me pustili pri miru...groza