Ojla.
Naslednje poletje se odpravljam na potovanje nekje v azijo. Poleti (najverjetneje julija) pa zato ker sem vezan na dopust, čeprav azija takrat vremensko (monsuni) ni ravno najboljša

))
Najbolj imam v mislih Indonezijo. Vreme je tam ravno obratno, torej je poleti suha sezona. Če pa ni velike krize z monsuni pa je v igri tudi krog Tajska-Laos-Vietnam-Kambodža (lahko se ga tudi kaj skrajša).
Trajanje 4-5 tednov.
Ruzak varjanta, spanje po hostlih, pot potovanja še stvar dogovora.
Torej iščem če gre kdo zraven celo ali vsaj del poti, če se bo slučajno znašel v istem času na podobnem kraju

Do zej same dobre iskušnje s sopotniki tle na Travelu, predvsem se ne sme preveč komplicirati
Lp
Andrej
Verjetno se je treba že kar malo pozanimat za letalske karte, zato že tako "zgoden" oglas...
Sorodne vsebine:
Moj kolega je včeraj odšel in danes prišel na Tajsko.
Vendar bo večino časa do 25. decembra v
Kambodži. Povprašaj za info na:
[email protected].
LP!
Ulrik
indonezija bo julija ziher suha.
za 4-5 tednov je krog tajska-laos-vietnam -kambodza obcutno prevec. jaz bi raje recimo ornk laos+kambodzo.
Vsak si sam določa svoj tempo - nekomu ustreza poležavanje, drugemu hitrejši tempo....
Mogoče je tudi 5 let premalo za Spodnji Kašelj

)
Andrej, izkoristi čas, ki ti je na voljo.... sam ne komplicirat

Ojla.
Zej bolj v igri je Indonezija. Mislim da bi se jo v 4 tednih kar lepo lahko obdelalo...
Drugače pa sta dve kolegici, vsaka posebej šli krog po indokini, se mi zdi pa za vsaka po 5 ali 6 tednov. Ena poleg Tajske, Laosa, Kambodže še Vientam...
Kako pa je biti "na samem" v Indoneziji. Verjetno je poleti precej popotnikov, ki se jih sreča v hostlih?
Tako če se noben-a ne bo javil za sopotnika-co...
Andrej
Pozdravljen,
tudi mene zanima ta predel, predvsem Vietnam in (ali) Kambodža, popotniška varianta, hostli... Čas pa imam od cca 15. julij 15. avgust. Si se kaj pozanimal za vize in morebitno cepljenje?
Piši mi na:
[email protected]
Lp
Alenka
Jest sem se ravno vrnil iz tega kroga, torej Laos-Kambodza-Tajska...in je bilo fajn... in zelo priporocam!!! Predlagam ti, da ce gres za 5-6 tednov, da izpustis Vietnam in gres samo v te tri drzave... sicer pa se strinjam z MarkoPolom... da odvisno kako hitro potujes... meni je bilo 4 tedne za ta krog absolutno premalo in bi vsaj v Laosu lahko ostal se precej dlje... samo kaj ko nisem vec student
Me pa mika naslednje leto (zal bom imel cas junija-julija) Burma... samo me tudi monsun malo skrbi...
Zivijo
Tudi jaz imam namen nslednje leto iti nekam v Azijo, še nič določenega, najraje pa kaksno Tajsko, Vietnam ali Kambodža. Čas imam Julija in Avgusta. Če še iščeš sopotnika in se lahko dogovorimo.
Zvone
Ola!
Tudi jaz že kar nekaj časa razmisljam o potovanju v Azijo v poletnem času. Torej če se resno razmišlja v tej smeri, se z veseljem ponujam za sopotnika.
prince
čao iskra!
mi je nina povedala zate da si kul pa da gres na to področje ki tudi mene zanima
jaz sem bila z nino na tajskem sam poj nisem sla z njo laos in kambodza, tak da jaz iščem sopotnika za laos kambodža mogoče se vietnam lahko tudi indonezijo men je važn sam da nekam grem, časa mam na pretek zato sem mislila iti ze prej (feb-aprila nekje) ker bi rada nekam pobegnila, zato ti prej nisem pisala.
zdaj me zanima če si se že s kom zmenil za sopotnika?
lp
azija v oktobru, anyone?
malezija
kambodza
indonezija
pa se mal okrog...
posljite mi msg
Pozdravljen,
tudi mene zanima ta del Azije, nekje poleti.
Ali že imaš sopotnike, ali imate bolj določeno glede držav?
Anita
jaz se odločam med vietnamom, kambodzo, laosom, myanmarom (glede na to da imam časa samo 3 mogoče max 4 tedne se nameravam osredotočiti na eno, mogoče 2 državi) ter med Indijo. Čas imam od 15.avgusta dalje, backpack varianta
lp damjan
Destinacija je ista, med tremi in štirimi tedni tudi, backpack isto, vendar nekako do 20. avgusta bi mogla biti nazaj.
lp Anita
MORDA ŽELIŠ LONELY PLANET ZA NAVEDENE DRŽAVE.
POKLIČI.
LP!
ULRIK
Ojla.
Mi smo že dogovorjeni za Indonezijo, pa tudi skupina je že določena.
Sem isto povedal že nekaterim, ki so se mi poznaje oglasili na tej temi.
Mogoče jih malce povprašaš...
Lp
Andrej
Živjo:)
Tudi mene zanima destinacija Indonezija med 10.7. in 18.8.2007.
Upam, da bi delček poti potovali skupaj:) sem že potovala sama...samo
v družbi je vedno bolj zabavno...
Se beremo:)
Odvisno kje greš po Aziji.
Jaz grem Uzbekistan, Kazahstan, Kirgizija.
Verjetno greš na jug, Tajska, Vietnam?
lp
bv
TUDI MIDVA Z ŽENO BOVA ŠLA V AZIJO AVGUSTA,
VENDAR NE VEVA ŠE TOČNO DESTINACIJO.
VAMA SPOROČIVA ŠE PRAVOČASNO.
FRANK