Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

terme olimia

Default avatar
S petmesečnikom nameravamo za par dni v Terme Olimia. Ali kdo ve, kako pogosto menjavajo vodo v bazenih in po možnosti, kdaj se to dogaja? Bi tempirali na dan po... :)
Default avatar
Svašta...
Default avatar
Ne vem če ravno kar tko menjavajo vodo..... saj se skozi pretaka čez filtre....

Pokliči v toplice in vprašaj!
Default avatar
Ne vem zakaj taka panika sej verjetno še ne plava vaš malček ampak ga boste imeli v malem bazenčku za otroke.

Mislim pa da straha za terme Olimia res ni še vedno ko sem bil tam je bila čistoča korektna in ni bilo pretirane svinarije .
Default avatar
izbrali ste ne najdražjih slovesnkih toplic.če imate denar , ni problema.v tuhelskih , dobrih 15 km proč je pol ceneje.vodo naj bi menjali vsak dan.v topolšici jo.
izbrali ste elitne toplice.
tam ni upokojencev , družin z več otroki in mladih.
Default avatar
Se strinjem z našim Lordyem. Toplice so drage in za takega cmokca izberi mirnejše toplice ( tako ali tako več kot toliko v vodi ne bo - hrup pa zna biti moteč )

Nekaj časa nazaj je bilo govora o nekih topličkah..... mislim da je to za dojčije bolj primerno - poleti pa kar v life.
Default avatar
No Lord to definitivno ne drži da ni mladih in družin z otroci ravno nasprotno ogromno jih je - zgleda da so to tvoja ugibanja na slepo.

Kar se pa cen tiče pa mislim da tudi niso pretirane v primerjavo z ljubljanskimi so si zelo podobne oziroma cenejše.

Na karte maš pa itak v vseh okoliških apartmajih oz. penzionih po precej nižjih cenah.
Default avatar
drži.poglejte na njihovo uradno stran.vendar so družinne in otroci v podčetrtku v manjšini.cene so visoke.res da dajo vsi ki oddajajo sobe popuste na karte za v bazene , a vstopnine so 2 do 3 jurje za cel dan.

zakaj ne bi šli v topolšicoi, kjer je celodnevno kopanje nekaj čez jurja in pol!

zakaj ne na hrvaško, v hrvaško zagorje, zagorske toplice ali v medimurje , sveti martin.

a ne vidite čez planke.brez pogleda na cenik podčetrtka je jasno, da pod 15 jurjev polpenzion ni !

TERME TOPOLŠICA : NEKAJ VEČ KOT 9 JURJEV PENZION 2 ALI VEČ , BREZ DAVKA ZA SAMSKE !

več o mojem potovanju k ljudem v prlekijo pa preberite na

http://users.volja.net/magicni
Default avatar
Spet ugibanja na slepo - a si že sploh kdaj bil v Podčetrtku - jest mislim da ne !!

Mladina in družine z otroci so velika večina gostov , jaz obiskujem Podčetrtek že prbl. 15 let in se še nikoli nisem počutil kot izmeček stem da sem star 28 let in je blo vedno super.

Polpenzioni 15 000 SIT ja a je nujno da greš v hotel , imaš en kup okoliških nastanitev kjer te polpenzion stane nekje okoli 5 000 SIT (Haler , Amon) , Jelenov greben je malo dražji ampak še vseeno daleč od 15 000 .
Kar se tiče pa toplic čez mejo - ne hvala še poleti jih ne maram pa da bom čez vikend hodu k njim - ne hvala!!
Mislim da primerjava med Topolščico in Termam Olimia ni mogoče glede na to koliko so se lansko leto razširili v Podčetrtku.
Ne oporekam Prekmurju kjer je res lepo o cenah je pa sploh brez veze razpravljat ker so smešno nizke.
Default avatar
Z boljšo polovico sva se pred dobrim leto ravno tako odločala med toplicami kjer bi preživela podaljšan vikend. In kakorkoli, ko sem pregledala vse cenike ter kaj imam v ponudbi zajeto v ceno, je bil Podčetrtek daleč najcenejši.
Sama postrežba in hrana je bila super (sva se zredila v treh dneh), bazeni so lepo urejeni, topla voda in toplo ozračje.

Midva sva uživala. Bila sva v hotelu. Moram pa tudi rečt, da ni bilo veliko strajših gostov, ampak je bila predvsem mlajša populacija.
V primerjavi s Topolščico, mislim da ni mogoče primerjati, kajti je v Topolščici mnogo manjši bazen in tam je pa resnično veliko starejših oseb, več kot mladih.

Prekmurje ima krasne toplice, vendar so pa cenovno dražje. Sicer ne vem kako je z Banovci ter Ptujskimi, ostale pa vem, da imajo zelo visoke cene.

Prijeten oddih!!!
Default avatar
Onja,

joj joj... ne tok komplicirat no!!!! V bazenu je kar precej majhnih otrok. Mi smo bili z našo ko je bila stara dobre 3 mesece, pa potem pri 10 mesecih in sedaj pri enem letu spet, pa je bilo vse OK. Na bazen ti dovolijo z vozičkom, lahko pa se tudi dogovoriš, pa ga pustiš "parkiranega" na recepciji bazena. V garderobi imajo tudi previjalno mizo (sicer je že v nekoliko slabem stanju ampak služi namenu), tako da ti malo olajšajo to delo. Moraš pa imet sabo plenice za v vodo ali pa neoprenske kopalke - to pa svetujem, da prinesi od doma s seboj.

lp in uživejte
Default avatar
Hvala vsem za odgovore.

Terme Olimia smo izbrali, ker smo dobili nekaj vstopnic za bazene. Prenočevanje tudi ne bi smel biti prevelik problem, izbrali bomo kaj cenejšega v okolici, hoteli nam itak ne dišijo.

S čistočo vode pa kompliciram zato, ker ima sine bolj občutljivo kožo in se mu radi naredijo razni izpuščaji in lišaji. Bomo verjetno najprej skočili do term samo za en dan, pa bomo videli, če bodo kakšne neljube reakcije.
Default avatar
Jaz vam glede nočišč predlagam Halerja, ker je res super,...prijazno osebje, čiste sobe, privat bazenček, savna in fitness,....vse je super in poceni, da o njihovi hrani in pivu ne govorim:-)
Lp
Default avatar
Lahko pa se nastanite v vasi Lipa, ki je v okviru Term Olimia. Tudi ni ne vem kako drago.

Uživajte!
Default avatar
nekaj sem imel prav.ceno.ki je oderuška.za ta denar sem bil in še bom tri dni v hotelu ** jeruzalem v ljutomeru.pol penzion , kopanje banovci gratis
Default avatar
manjši bazen ?
se mi ni zdelo.
do četrtka , kolikor sem bil tam , mi ni uspelo vseh preplavat.

od jeseni 2003 imajo 1000 m 2 zunanjih bazenov in tobogan !
Default avatar
cenovno dražje?
se vam zdi cena 5 jurjev pol penzion v hotelu ** jeruzalem ljutomer

IN GRATIS
KOPANJE
ALI
V
BANOVCIH
ALI RADENCIH
ALI OBOJE
PREDRAGO ?

če bi pogledali cenik na uradni strani zdravilišča radenci , ne bbi kvasili takih !
radenci so del moravskih term , lastnik moravcev pa je čatež.bo držalo?
Default avatar
pa še to :
a se spomnite afere ko je šel markentinga , mislim da čateža veselo prodajal karte za bazene , seveda od teh kart hotel ni videl veliko finnanc , saj jih je šel sam iskat k tiskarju.dvomim da okoliški ponzioniu v podčetrtku dajejo karte gratis.če ste pa jih dobili kako drugače , bodite veseli.

jaz nisem dobil niti ene.vse je bilo potrebno plačat!

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net