Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Certifikat iz angleškega jezika

Default avatar
Lep pozdrav!

Razmišljam o tem, da bi naredila izpit iz angleškega jezika in si s tem pridobila mednarodni certifikat, ki bi mi verjetno pomagal pri pridobitvi službe (vzgojiteljica- za poučevanje anj mlajših otrok). Zanima me, če ga katera ima in kako izgledajo predavanja ter izpit. Hvala
Default avatar
Jaz imam eno tako potrdilo - v bistvu za poučevanje angleškega jezika v 2. triadi OŠ. Meni so rekli, da bi s tem lahko poučevala v 1. in 2. triadi.
Jaz sem obiskovala redna predavanja, torej je vse skupaj trajalo 4 leta, za izredne 3.Je pa tega 750 ur. Imeli smo približno 10 izpitov.
Zdaj kolikor vem, ne vpisujejo več v ta program, sploh pa se mi zdi, da so vpisovali samo RP študente in učitelje. Verjetno bi zate prišel v poštev kak drug program.

Predavanja so pri nas zgledala kot predavanja drugače na fakulteti, imeli smo tudi vaje, lektorske vaje, vse podobno kot drugače na fakulteti. Je pa bilo večinoma vse popoldne, določene dneve, po 4 ure skupaj.
Izpiti so bili nekateri lahki, drugi malo težji, za vse sem se mogla učit, ampak ni pa tako grozno.

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic E-posvet