Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Katero evropsko mesto vam je najlepše?

Default avatar
Odločam se kam bi šla z možem junija za vikend v dvoje po poroki.... Ne potrebujeva prevelike romantike, le prijetno doživetje, kjer se da kaj početi in videti..... Starši nama bodo plačali izlet za darilo.....
Priponke

amstedam.jpeg
(213.03 KiB)

Default avatar
Organizirala pa si ga bova sama, v lastni režiji, ali z avtom ali z letalom.....
Default avatar
Meni kakšno italijansko....Firence, Neapelj....od večjih...

In čestitke!! :)
Default avatar
Amsterdam!
Default avatar
Pariz in Praga
Default avatar
muenchen
Default avatar
London, Dunaj, Barcelona
Default avatar
Praga!
Default avatar
Rim in Praga!
Default avatar
Praga, Pariz, Amsterdam, Dublin

v tem vrstnem redu

V londonu žal še nisem bila
Default avatar
Sem videla že nekaj od naštetega, pa moram reći, da je meni bil najlepši Amsterdam in okolica - zlasti severne idilične vasice ob morju! Tudi spati se da v teh vasicah - ljudje oddajajo prazne sobe, ki jih imajo v hišah, naredijo ti zajtrk - ostalo pa ješ drugje. Pogledala sem tudi en lep park poln krasnih tulipanov. Smo pa šli organizirano in sicer konec aprila - z agencijo - videli še sirarno, coklarno, izdelovanje porcelana....

Za romantiko in lepo priporočam tudi Lago Maggiore (2. naj.ita jezero, ki meji na Švico) in kraj Stresa ter ogled Boromejskih otrokov in še kakšnega zasebnega vrta (z rožami, rastlinami...)! Zelo lepo!

Če pa želita samo "ležat" in uživat na soncu pa Egipt - in sicer Sharm el Sheikh.... uuu, kako lepe tropske ribce so tik ob obali.... (Hurgada mi je grda). Ali pa križarjenje z veliko ladjo po Nilu.... to je tudi krasno.
Default avatar
Budimpešta, Villnius (predaleč za 2 dni)
Default avatar
Meni sta bila od vseh tudi najbolj všeč Rim in Praga. Praga me je naravnost fascinirala, ker nisem veliko pričakovala od nje, pa se je izkazalo, da je osupljivo lepa.
Default avatar
No, meni pa Stockholm :)

Tako, pa imaš pokrito skoraj celo Evropo :)
Default avatar
Pojdita v romantične kraje v Toskani. San geminiano, Lucca, Montalcino, Pienza... to so ljubki manjši kraji, kjer lahko prespiš v kakšnih agriturismih, ki so mimo grede zelo posrečeni in ok.
Če pa hočeš velika mesta pa je Praga ali Rim eno najlepših, pa sem bila po celi Evropi. Aja še Krakow je zelo prijetno mesto.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net