Avtomobilizem

Odgovarjajo:

Oglasi proti vožnji pod vplivom alkohola

Default avatar
Tiste, ki ste bolj občutljive, mogoče je bolje, da teh oglasov ne gledate.
Mislite, da bi tudi na naši televiziji morali biti takšni oglasi za proti vožnji pod vplivom alkohola? "Reklame" so res zelo nazorne, meni so šli mravljinci po telesu, ko sem jih gledala.
Mislite, da bi na tak način lahko vplivali na mlade?
Kadar gledam tuje TV programe so med reklamami vedno taki oglasi, pri nas pa niti ne oz. so, vendar ne tako nazorni, pa bi za moje pojme lahko bili!

Oglas za uporabo varnostnega pasuPrevidno tudi pešci


Prevelika hitrost
Default avatar
Tist ta prvi, ki si ga pripela [www.youtube.com] , je ODLIČEN !!!!In je tudi pobral ogromno nagrad po oglaševalskih festivalih. In sem čisto za, da bi ga predvajali v Sloveniji, predvsem mlajši ciljni publiki.
Default avatar
Prvi je res odličen, ti da za mislit. Pravzaprav so vsi odlični, mogoče res še enkrat pomisliš preden se vinjen vsedeš za volan ali pa se voziš brez vranostnega pasu.

Sem pa kar razočarana nad odzivom na to temo! :( Očitno vas boli samo, če bo treba globje seči v denarnico ob prehitri vožni in podobnih zadevah, da bi pa preventivno kaj naredili pa očitno ni interesa med ljudmi. Očitno pa ni interesa tudi med tistimi, ki imajo možnost take oglase spravit na TV.
Default avatar
Tretji je prav grozen. Taka nesreča se lahko namreč zgodi mimogrede, NIHČE ni v prometu ves čas pozoren. Zlasti to velja za pešce.
Prvi oglas je res dober, a ne verjamem, da bi dosegel svoj namen. Ljudje pač razmišljamo na način: "Meni se to ne more zgoditi."
Default avatar
Imela sem že ogromno nesreč, nikoli kriva, nikoli nihče pod vplivom alkohola. Pa si ne upam gledat takih oglasov, ker me prime prava panika in ne morem niti dihat. Tudi na SLO je bila ena "reklama", ko so kazali, kako zaradi neobzirnosti nekaterih voznikov, rešilec ne pride pravočasno do ponesrečenke. Mene je bilo groza! Sodelavka pa je rekla samo: Ja, no, se pač zgodi! Res ne razumem, da nekaterih ne gane, tistih, ki bi najbolj moglo, pa sploh.

Moderatorji