Mali oglasi

Iščem varuško na domu 1.8.08 - Maribor

Default avatar
Pozdravljeni,
iščem varuško iz Maribora, ki bi prišla pazit na punčko k nam na dom. Punčka bo stara 1 leto. Rabila bi varstvo za 4 ure - od 7.45 - 11.45.

Hvala
Default avatar
Pozdravljeni,

sem mama dveletnega fantka in sem iz MB. Več v mailu...
Default avatar
Pozdravljeni!

Prihajam iz Maribora(Tabor) in se zanimam za vašo ponudbo. Zato bi vas prosila, če mi lahko pošljete preko elektronske pošte vašo kontaktno številko.

Lp, Tamara
Default avatar
Lep pozdrav.
Prihajam iz Nove vasi in se prav tako zanimam za varstvo Vašega otroka.Ime mi je Viktorija. Sem stara 54 let. Imam dva otroka, ki sta študenta. Sem pret kratkim postala vdova. Zelo rada imam otroke. Prosim v primeru zanimanja mi pošljite vašo kontaktno štvilko na e-mail naslov ali pa me pokličite na 040 - 256 - 074
Default avatar
Pozdravljene,
varstvo smo že našli. Zahvaljujem se vam.
Default avatar
Pozdravljeni!

Moje ime je Suzana in iščem varuško za svojo 5 in pol let staro hčerko. Varstvo bi potrebovala ponoči v petek in soboto. Varstvo lahko poteka na mojem ali vašem domu. Hčerka bi samo prespala pri vas doma ali pa bi vi spali zraven nje pri meni doma. Vaše ponudbe sprejemam na telefonski številki 031/831-653 ali na mail [email protected].

S spoštovanjem in v upanju na čimprejšnji odgovor vas lepo pozdravljam.
Default avatar
suzana78 je napisal/a:
Imam dva sina in bi se nasel za prespat prostor se za vaso hcerkico. Sina sta stara 10 in 4 .leta. Od katere do katere ure pa bi potrebovali varstvo in ali je to vsak petek in soboto? Kaksne pogoje pa imaste? Sem kadilka tako,. da ce vas to moti je bolje, da se ne spoznamo drugace pa vam z veseljem pomagam.
Default avatar
Sma Tatjana in Teja in iščeva delo za varstvo otrok na domu v Mariboru ali okolici.
Sma prijazni, zaneslivi,...v glavnem imava izkušnje z otroci. Več informacij na tel. št. 051/436-675 Tatjana

Lep pozdrav!
Default avatar
Pozdravljeni.

Vidve še slovenskega jezika ne obvladata, le kako bi pazili na mojega fantka?
Default avatar
za vas bolj pomemben jezik ...... ubogi otrok, ki ga bo pazila profesorica slovenščine.

Lp
Default avatar
Nudim varstvo otrok na Vašem ali mojem domu. Prihajam iz okolice Maribora - Hoče, stara sem 23 let in imam zelo rada otroke. Za več informacij me pokličite na tel. št. 031/749-498.
Še naprej veliko veselja z vašimi malčki! :)
Default avatar
Pozdravljeni,

stara sem 28 let in nudim varstvo otrok na vašem domu. Živim na Taboru in bi mi zelo ugajala lokacija tukaj blizu- tudi center.
Imam 7 nečakov pri katerih sem si pridobila veliko izkušenj in s katerimi se naravnost obožujemo.

Če vas zanima kaj več, vam na vsa ostala vprašanja odgovorim na tel. številki 031-430-835.

Lep pozdrav,
Katja
Default avatar
pozdravljemi
Sem 23 letna doboča zvgojiteljica, ki obiskuje izredni program predšolske vzgoje... zelo me veseli delo z otoci... nudim varsto pri vas doma ali po dogovoru. sam iz okolice Lenarta (sv Ana)... če potrebujeta varstvo pišita na [email protected]

Lep pozdrav, Nataša
Default avatar
Pozdravljeni!

Sem študentka 4. letnika Medicinske fakultete in nudim občasno varstvo vaših otrok v centru Maribora. Varstvo nudim predvsem ob vikendih in ponoči, izjemoma pa tudi čez teden. Nudim varstvo pri vas doma ali po dogovoru tudi pri meni. Z otroci imam kar nekaj izkušenj.

Za več informacij mi pišite na [email protected]

Lep pozdrav
Default avatar
Pozdravljeni!

Moje ime je Teja, stara sem 21 let in že več let opravljam delo varuške.

Trenutno varujem deklico, ki pa se s koncem junija, skupaj z družino, seli v tujino. Z družino smo dogovorjeni, da do takrat ostanem z njimi, takoj v začetku julija pa že nestrpno pričakujem nove otročke, ki bi jih varovala.

Skupinica otrok, ki bi jih imela v varstvu, se še oblikuje; mesta so še prosta.

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo na telefonski številki 041 462 491.

Vesela bom vašega klica!

Lp,

Teja
Default avatar
nudim varstvo vašemu otroku v mariboru ali bljižni okolici

nudim odgovornost, zanesljivost, poštenost ter veliko veselja vašemu malčku


kontaktna številka 041 652 951

s spoštovanjem
Default avatar
Nudim varstvo na domu (Maribor), hrano (lahko je tudi vegetarijanska), dnevno sveže pripravljeno. Kot pedagoška delavka,Vašemu otroku nudim tudi vzgojno-izobraževalni del. Varstvo se izvaja v hiši z zelenico ki je ograjena.

Kontakt: 040/367 730
Dijana
Default avatar
Pozdravljeni sem zainteresirana za varstvo vasega otricicka imam izkusnje z varstvom otrok saj se delala v vrtcu in tudi sama sem mamica tko da mi delo z otroci ni tuje ce vas zanima me prosim kontaktirajte na meil:[email protected] lep pozdrav
Default avatar
Sem vestna, natancna in odgovorna. Rada imam otroke in se z njimi zelo dobro razumem. Imam veliko prostega casa, zato sem na voljo kadarkoli v toku dneva. Z delom varuske ze imam izkusnje, zato se znam hitro prilagoditi potrebam otroka in starsev. Veselim se dela z vami.kontakt 040793461