Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Poceni kamp v Istri?

Default avatar
Tile kampi so tako zasoljeni da je groza...

S fantom bi šla rada za par dni nekam na morje kampirat, pa me zanima, ali morda veste za kakšen poceni kamp v Istri?
Default avatar
Kamp Tunarica, Koromačno je cenovno dokaj ugoden, je pa precej oddaljen od mesta Labin. Če želita mir, vsekakor priporočam.
Default avatar
pa kamp VALKANELA, VRSAR,
LEP IN KAR UGODEN
Default avatar
Mene pa zanima kaksne so sploh cene kampov na Hrvaskem.

Lani smo kampirali v San Remu, pa je za 3 clansko druzino prislo na dan tocno 50 EUROV. Upam da se Hrvaska ni priblizala tej ceni?
Default avatar
Hm no v Savudriji je kamp Veli Jože v lepem borovem gozdičku za 7e avto plus šotor, to je po moje najcenejši.
Lp P
Default avatar
Valkanela je res lep kamp a še daleč od tega, da bi bil ugoden, malo prečekiraj po internetu, kampi imajo ponavadi objavljene tudi cenike. Drugače pa poskusi v Opatiji kaj najti, za julij sicer ne vem, junija pa so bile v Medveji kar ugodne cene.
Default avatar
Pa sej ni bistvo koliko stane soba in koliko je nočitev v kampu. Tisti ki kampiramo vemo, da je lepše kampirati kot pa preživeti dopust v hotelskih sobah oziroma apartmajih, ne glede ali je cena ista ali ne.

Tamala11, ne vem kje si slišala, da je Valkanela poceni!!!! Nikoli ne bom pozabila, ko sem bila tam pred 2 ali 3 leti pri prijateljici v prikolici in to manj kot 3 nočitve in sem mogla doplačati 30% več, ker je bilo manj kot 3 nočitve - kot da bi mi morali menjati posteljnino in brisače. Bolj logično je, da bi plačala manj, ker nisem porabila več vode, uporabljala WC-ja,...Nikoli več me ne vidijo tam.
Default avatar
...le zakaj rinete v kamp v Istro, kdor je obiskal že kaj južneje ve o čem govorim. Prejšnji vikend smo obiskali tastare v enem od teh kampov, lahko bi ostali še cel ta teden pa Hvala lepa za tako morje...Ubogi nevedni Nizozemci, Danci ipd...po tako dolgi poti pristanejo nekje v Istrskem kampu !?!?!?...
Default avatar
poznate kakšen kamp ki bi bil cenovno ugoden in je večina folka najstnikov... pa da se da fajn žurat !!! ker nebi rad naletel na kak penzjonističen kraj. Al pa mogoče kašen apartma za okol 5 ljudi pa de se v mestu doagaja... da majo kak disko pa to =)
hvala lepa za odgovoro.

lp,lipotek
Default avatar
najlepše in največ kar se da dobiti za pametno ceno punat kamp pila otok krk

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net