Poroka

cena za fotografa

Default avatar
Zanima me, koliko so vam fotografi računali za fotografiranje poroke. Nama je npr. za 6 ur dela na dan poroke (uradne fotografije, civilna in cerkvena poroka) in za izdelavo albuma postavil ceno 500 evrov. Je to veliko ali malo? Pri teh cenah res nimam orientacije. Hvala!
Default avatar
za koliko fotografij, kaj pa fotografije mladoporočencev in prezentacija na CD.
Default avatar
Najprej bi naredili uradne fotografije (poziranje), potem bi bil na obeh obredih. Naredil bi album (ne vem, koliko slik pride tja) in dobila bi CD s slikami.Slike za zahvalo bi morala doplačat.To bi bilo vse z njegove strani.
Default avatar
koliko slik, moraš vedeti, vprašaj če dela tudi filmček s slikami na CD- danes to dobiš skoraj pri vseh fotografih in je najlepša zadeva v celi ponudbi fotografa.

če ima vsal 150-170 slik in prezentacijski CD (slike moraš itak dobit vse na CD)ter če je kvaliteten (poglej si njegove slike), potem ni veliko oziroma preveč.
Default avatar
Živjo!
MOj mož tud slika poroke. Njegova cena je 250€ za slike na DVDju.
Na željo mladoporočencev lahko naredi tudi album al pa fotoknjigo. Po dogovoru.
Če te zanima, piši na mail.

LP
Atigirb
Default avatar
Aja, pa da ne bo pomote, cena je za uradni del (civilna+cerkvena poroka). Lahko pa se dogovorite tud za klasično (od doma do torte), cena je pa odvisna od želj mladoporočencev.

LP
Default avatar
Atigirb, hvala! Sva v tem času našla že drugega fotografa, cenejšega od prejšnjega. Vseeno hvala!
Default avatar
Sam sem profesionalni fotograf in moram reči, da so tele cene ... iskreno, absurdne. Glede na to, koliko truda in dela je vloženega v vse to - sam pod 700€ ne bi šel. S fotobookom vred pa vsaj nekje 1000€. Pa sem še malo rekel. Morate vedeti, da je postprodukcija fotografij (ki je nujna za take dogodke), obsežna in se ponavadi šteje nekako x3 na celoten čas dogajanja.

Skratka, moj nasvet - če bi radi imeli svojo poroko res lepo dokumentirano, s kvalitetnimi fotografijami - raje sezite globlje v žep. Je pa res, da sam delam v tandemu, da sta recimo lahko pofotografirana tako ženin kot nevesta skoraj da od takrat, ko stopita iz postelje, do razreza torte. Ker se ženiš samo enkrat v življenju ... No, vsaj naj bi se. :)

Lp, Jure
Default avatar
Za seboj imam veliko fotografiranj porok. Tako, da vem kako poteka protokol in kakšne narave je delo. Sem prilagodljiv in zanesljiv.

Lahko si ogledate mojo spletno stran www.damjandemsar.si in se odločite.
Še je čas.

Damjan Demšar
Default avatar
Če želite odlično razmerje med ceno in kvaliteto bi se jaz obrnila na fotografa Andreja Mužiča. Nudi pa prav tako še snemanje porok. Toplo priporočam.

Fotografiranje porok:
Fotografiranje porok

Snemanje porok:
Snemanje porok

Lp Beky
Default avatar
Priporočam Damjana-najine poročne fotografije so res čudovite!!!
Default avatar
Pa kaj se šalite??? Vam res ni pomembno kakšne fotografije boste imeli? Ali ne ločite kaj je dobro in kaj amatersko? Vtipkajte v googla imena naših boljših poročnih fotografov - Miloš Horvat, Aljoša Videtič, First Finger, Tomo Marinšek, Grega Šajn, Matic Kuder, Ars fotografija, Klemen Lajevec...
Prečekirajte, tako, za pokušino. :)
Default avatar
Meni se tudi zdi, da se nekateri šalijo :))))
Default avatar
Mitja B, se podpišem pod večino naštetih!! Miloš pa itak nima konkurence....
Default avatar
Mitja B., se strinjam, midva sva imela Mtica Kudra, niti najmanj nama ni žal za denar, ki sva ga namenila za fotografijo, če bi se morala še enkrat odločit bi se enako oz. zagotovo za enega izmed naštetih.
Lp
Default avatar
Poglejte na www.bobo.si,gospod dela zelo lepe fotografije.Nevesto spremlja pri frizerju,vizažistu.Videla sem zelo lepe fotografije nevest katere sem ličila.
*****************************
MODERATOR Ličenje make up
Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA

BRANKA BEAUTY CENTER
Branka Pavlovič-make up artist
Igriška 5
1000 Ljubljana

www.brankapavlovic.si

[email protected]
05 995 40 10

040 829 988
Default avatar
foto fantasy 27 slik, 150€ čisto dovolj
Default avatar
Meni je žal, da sva škrtarila pri poročnih fotografijah. Še zdaj po vseh teh letih se ne morem spraviti, da bi pogledala poročni album. Raje bi pri bendu postavila nižji proračun, kot pri fotografu. Muzika mine, fotografije pa ostanejo.