Mali oglasi

Voziček za dvojčka Easy Walker Duo

Default avatar
Zanima me, ali kateri izmed staršev pozna voziček Easy Walker Duo in kje se ga da videti v živo. Je podoben TFK-ju, vendar se zloži še na manjše in je lažji. Na hitro sva ga videla tudi že na ulicah Ljubljane, vendar nisva uspela vprašati, kje so ga kupili. Ker je lahek, bi se verjetno lahko izognili nakupu marele.
http://www.easywalker.nl/eng/duowalker.html
Default avatar
Sicer tega vozička ne poznam ... zgleda pa super. Je pa res, da marela je vseglih marela ... in se zloži na veliko manjše. Čeprav je res, da če ti prostor (recimo v avtu) ni problem, potem se s tem nakupom res lahko izogneš nakupu marele.
Default avatar
meni je voziček res lep. jaz imam marelo cosatto in ko sem tega videla, bi kar zamenjala, ker res tehta le 13 kg, to je res malo. Če boš itvedeela kje se da kupit, mi rposim sporoči. veš morda ceno?

Hvala
Default avatar
Mi ga imamo in smo ga naročili iz Nizozemske. Dostavijo ga v 1 tednu.
Je super voziček, pri nas ne dobiš nič podobnega.
Default avatar
Mama 12!

Hvala ti za info o dobavi vozička Easy Walker Duo. Si ga ti prej kje lahko v živo pogledala? Kakšna se tebi zdi primerjava s Tfk-jem, ki je sicer malo bolj grob in težek (3-4 kg težji, odvisno ali s košarami ali z športnim delom) se pa TFK zloži še na manjše od Easy W.D.

Prosila bi te za par info:

- če mi lahko zaupaš ceno vozička (športni del in košare oziroma vreče) na NL in naslov kje sta ga naročila
- ali sta imela tudi trde košare ali samo zimske vreče; kolikor sem uspela videti se naklon sedeža ne poleže čisto v vodoravni položaj (ali ste podložili ležišče, če ste uporabljali samo zimske vreče pri novorojenčkih)
- ali se naklone uravnava z zadrgami kot pri TFK - Twinner twist-u?
- koliko je zares teža športnega dela vozička (13kg ali 17kg)
- ali se ga da uporabljati namesto marele
- se dvigne pri športnemu delu naklon za noge ali je fiksen

Midva se odločava med TFK-jem in Easy W.D.(ker pa imava možnost dobiti čisto ohranjene trde košare od TFK zastonj to zelo poveča razliko v ceni), katere bodo verjetno prišle kar prav, ker bosta dvojčka rojena nekje od februarja do marca. To pa že kar zmanjša ceno, saj morava kupiti le športni del vozička TFK, katerega cena v Avstriji je pribl. 490 evrov s poštnino.


Sem pa od zastopnika v Nemčiji dobila odgovor, da imajo Easy Walker Duo v Grazu (naslov trgovine, ki je zastopnik za voziček ), sicer nisem še preverila:

(BMK Handels- und Vertriebs GmbH

AT 1230 Wien, Schuhfabrikgasse 17

Tel. +43 (1) 80387-67 Fax: -58

e-mail: [email protected]

ATU47961102

hvala za odgovor!
Default avatar
tudi me zanima, koliko res tehta in če ga se splača zamenjati za cosatto marelo.
Default avatar
cena vozička brez košar - športnega dela je 599 evrov in 10%popust na nizozemski spletni strani.
Default avatar
a imajo spletno trgovino in pošljejo v slovenijo. kakšni so pa stroški pošiljanja?

hvala
Default avatar
Mi smo ga nabavili z zimskimi vrečami (brez košar), ker nam služi namesto marele (se ga pa drugače da zložiti tudi v vodoravni položaj in lahko služi od rojstva naprej). Na začetku smo imeli Hartana, ampak je kmalu postal pretezak in preokoren, tako da smo pri 6 mesecih naročili tega. Mož ga je videl v tujini in se mu je zdel super.

Ogledovali smo si tudi TFK, vendar je meni ta veliko bolj všeč - lahek je za zložit, za vožnjo, celega lahko opereš, ima napihljive gume.

Naročili smo ga preko jurban jungle, in mislim da je bil cca.700€. Zimske vreče se tudi enostavno pritrdijo, zelo prav pridejo pozimi, naklon vozička se regulira z zadrgo. Mislim, da je po funkcijah precej podoben TFK, ampak po mojem mnenju, manj neroden.
Default avatar
a to je spletna stran? Prosim te za naslov, ker ne najdem.

Hvala vnaprej
Default avatar
Hvala mama 12 za odgovor. Malo še tehtam, ker Easy W.D. nikjer ne moreš videti v živo, ne vem, če bi nam zneslo brez košar, ker bosta rojena nekje od febr. naprej.
Malo bi še povprašala za mnenja mamice dvojčkov, koliko rabiš košare, če so rojeni od februarja naprej-naša dva imata rok sredi marca, dvojčki so ponavadi še malo manjši in verjetno košare pridejo prav nekje do 5.meseca. Če je katera rodila februarja,marca, kako ste bile z vozički - košarami.
Default avatar
Jaz sem na tej spletni strani babyjungle.nl tudi kupila voziček in sicer TFK. Dobila sem ga v 5 dneh. Rodila sem januarja. Absolutno rabiš košare! Ne šparat na otročkih! Košare So Zelo zelo pomembne!! Jaz sem jih uporabljala do konca junija ko smo šli na morje. Tudi zimske vreče sem kupila na tej spletni strani in jih uporabljam zdaj s športnim delom.
Default avatar
Hvala Danaya za nasvet, z navedbo tvoje izkušnje je odločitev padla za TFK, saj že imava skoraj nove košare tako, da hvala ti za tvoje mnenje. Vidim, da ste jih kar dolgo uporabljali.
Če pa ga mogoče že prodajate - voziček tfk ali pa veš za kakega rabljenega, prosim napiši.
Default avatar
Jaz zaenkrat ne nameravam kupovati nobene marele ker mi je TFK super, zato ga zaenkrat žal še ne morem prodati. Na sistem dvigovanja in spuščanja sedežev z zadrgami sem se čisto lepo navadila in ni nobene panike. Mogoče mi ni najbolj všeč sedeč položaj ker sem bila pri enem otročku navajena na quinnija ki se je dvignil čist naravnost, pri TFK pa se ne da dvignit na 90 stopinj. Če bi še enkrat kupovala bi verjetno spet TFK. Pa res ti priporočam da ga vzameš s košarami. Jaz si ne predstavljam da bi dala tista dva boga dojenčka v vreče in športni del. Groza. Mi smo imeli košare lepo v stanovanju, podvozje pa v pritličje hiše. Ko smo šli ven smo ju lepo zadekali in nesli ven. Ne vem kaj se nekatere tako otepajo košar ko je pa tako enostavno in boljše za otroke in za mamice. Tako grozno drage pa spet niso. Kolk enih brezveznih igrač in rekvizitov se nabere, pa oblek, zato je res čist mem šparat pri košarah. Moja dva hodita na fizioterapijo in sem ju po nasvetih terapevtke pustila v ležečem položaju zelo dolgo, vsaj 7 mesecev. In čisto nič se nista pritoževala.Če boš kupovala TFK pri babyjungle si nabavi tudi vreče, ker so ful dobre in ful ugodne in jih boš rabila naslednjo zimo. Da jih ne bi zmanjkalo. Velik sreče!!
Default avatar
Če poskušam naročiti voziček, moram izbrati stroške pošiljanja. Kaj naj izberem? Tiste 40 evrov, to je kar veliko. Prosim za pomoč tiste, ki ste naročale TFK ali EASYWALKER preko [www.babyjungle.nl]

Hvala lepa
Default avatar
larca, naj še jaz primaknem svoje mnenje, čeprav vidim, da si se že odločila.
mi imamo tfk. rodila sem lani oktobra in nisem imela trdih košar, pač pa vreče s trdim dnom. zelo podobno košaram. razlika (in edina slabost) je le v tem, da so otroci obrnjeni proč od tebe.pri košarah, jih gledaš. drugače pa so zaradi trdega dna take vreče popolnoma primerne za novorojenčke. letos sem dno pobrala ven in jih uporabljam za vreče za noge.
tfk je super, se lepo zloži, na zadrge se navadiš, je super vodljiv in okreten. edino malo je težak za dvigovanje v avto. če bi spet kupovala voziček, bi se gotovo odločila za tfk.
Default avatar
hvala danaya in didl za nasvet; bova vzela kar TFK, ker imava že košare, glede teže vozička pa pač bomo malo ojačali mišice...
Default avatar
Če katera prodaja ali ga bo v kratkem prodajala -rabljen easy Walker duo naj me kontaktira-potrebovali ga bomo poleti!!
Default avatar
Ali je katera, ki ima voziček Easy walker duo, iz Ljubljane ali okolice, in bi mi bila pripravljena pokazati voziček, preden se odločim za nakup?
Se pa tudi zanimam za nakup rabljenega.