Ženski in Moški čvek

Obnašanje žensk v diskotekah

Default avatar
Zadnjič sem bil po dolgem času v eni diskoteki in nad obnašanjem žensk sem bil prav zgrožen.Zelo izzivalno oblečene, veliko pijanih...Ena se je pred mano zibala v omami alkoholnih hlapov in puf, padla nazaj, ter mi s štiklo stopila na nogo! Bolelo me je zelo!

Da ne govorim o tem, da sem bil s strani žensk spolno nadlegovan. Stal sem v bližini plesišča z brezalkoholno pijačo v roki, v gužvi, ženska pa pred mano pleše in se mi z ritjo nabija na tiča! Jaz tega nisem želel biti deležen, bilo je srhljivo. Potem pa govorite, da smo moški packi, a se ve med plesom nabijate nam na mednožja!

Ne samo zgrožen, bil sem presunjen!
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar
Diskoteki?
A ti lokali sploh še obstajajo:))))))))))
Default avatar
Nekaj še jih je na srečo. Varuhi morale pa delajo vse na tem, da bi jih pozaprli.

@Spider: zgleda, da ne maraš žensk. Ne vem, kaj bi te motlo, kako so oblečene in kaj pijejo. Saj so one, ne ti.
Default avatar
Spider, staras se :) Kakih par nazaj te najbrz to ne bi tako presunilo :)
Ok, sploh pa, moje mnenje- ce gres ven, se pojdi zabavat. Po svoje. Najmanj, kar mi manjka je to, da grem ven in se potem zgrazam nad vsem okoli. Ce ti ne bi bilo za prezivet, bi lahko sel, a ne.
Default avatar
Jest te razumem, to je res grozno. Zadnjič ko sm bil na partyju me je ena za rit šlatala, ena druga pa joške kazala. Grozno.
Default avatar
spider, dame so ugotovile kakšno je povpraševanje. moški v večini primerov samo sanjate o inteligentnih ženskah, samostojnih, z veliko moralnimi vrednotami, da zna kuhat, da ma rada otroke, blablabla...........

v realnem življenju se jih pa ob taki 95% userje v hlače, ker se čutijo, da nimajo kej ponudit in dejansko stanje je največkrat res tako

in glede na to, da so ugotovile, da večina moškim ustreza zgornjemu opisu so pač prilagodile tehniko - in ja, na to padate. prazna jajca = srečen moški (95% :))


no, kot je videti si spolno nadlegovanje preživel in probal kako se počuti ženska, ko jo mimoidoči brezmožganski potrebnež prime za rit, ampak to je moškim bolj logično a ne :)

še dober da nimaš tok zlo velikga, da nisi tok zlo trpel. si predstavljaš, da bi mel 24cm - kok bi blo šele pol grozno :)

spider, veš kok moških si tega želi, ti pa naravne dobrine zavračaš :)
Default avatar
aleksandra....hahahaha zakon komentar.
Default avatar
Danes se punce rade zabavamo in ne sramujemo svojih spolnih potreb, in ker se fantje velikokrat ustrašijo, ko je treba v akcijo smo pač vzele zadevo v svoje roke.
Default avatar
Pismo mene pa še nikol ni nobena nadlegovala(vem, da se mi sicer za razliko od tebe ,nima na kaj nabit-morda je to razlog)v kater diskač ti to hodiš spider :)
Default avatar
Spider je napisal/a:

Bravo, dobro si odreagiral, saj 13-letnic res še ni dovoljeno pof***t.
Default avatar
aleksandra je napisal/a:
Strupen komentar :)
Default avatar
Daj, bodi doma sam s sabo ali s svojim idealnim partnerjem! Ali pa odpri svojo diskoteko, kjer bo "kurbanje" prepovedano!Ali pa pojdi med menihe!Bo za vse bolje!


"Mislil sem, da bom spremenil svet, pa je........"
Default avatar
Spider je napisal/a:
Jah v letih si že :)))))))))))))
Poljub je kralj dotikov
Default avatar
Spider, pač tudi ženske so se sprostile, kakor moški.
Ampak, seveda, če je ženska za akcijo, jo že u štartu označijo za kurbo. Žalostno. Svet se spreminja in hvala bogu so ženske vedno bolj izobražene, samostojne in neodvisne.
HVALA ZA TO!!!!
Default avatar
masa4: tudi jaz sem vesel, da so se ženske osvobodile. Veliko moških seveda moti, da so ženske tudi prišle do pravice, da si same izberejo, s kom, kdaj in kolikorat bodo seksale. Tisti, ki pa primerjajo katerokoli žensko s kurbo, pa so navadni primitivci.
Default avatar
V diskače itak hodijo samo se otroci, se pravi med 14 in 17 leti, tak da tam ni več žurk kot so bile nekoč.
Default avatar
spider nisi opazil, da tebi ni nikol nič prav?vedno je nekaj narobe, al te zenska pusti, al te moti ndistično kopanje, pa nevem kaj še vse, ker tolko tem odpiraš, pa se samo zgražaš. Ja pizdovci, welcome to the real life!


aleksandra zakon komentar!


v diskoteke pa ne hodijo sami otroci, ker imajo samo vstop nad 18 let!
Default avatar
Marsikje je 21 meja.Tisti, ki blodite o otrocih v diskačih, očitno že dolgo niste nikjer bili.Jaz sem skor 30 star, pa moram velikokrat osebno pokazat, da me not spustijo, znajo met tudi 25 ali 27 mejo.
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar
Kje je mene motil nudizem, pa ne vem, ker sem sam nudist.Zgleda, da so spet neke nepismene osebe brale moje komentarje.
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar
Spider je napisal/a:
ja, ja, ja, tega se pa še jaz spominjam, kako si se zgražal nad puncami, ki so na morju bile zgoraj brez!

jao, moraš ti biti en tečen zagrenjen tip! upam, da mi nikoli ne boš prekrižal poti, res! brrrrr