Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Italija-smučanje-kam?

Default avatar
Saj vem, da smo za letos prepozni. Pa naslednje leto:)
Zanima me dopust - smučanje v Italiji, za družino s 4 člani. Iz leta v lketo bolj popularno. Na katero lokacijo v Italiji hodite vi? Kje se da kaj dobit za dokaj ugodno ceno? Hvala.
Default avatar
Dolomiti, Arabba! Lepo.
Default avatar
Cortina.
Default avatar
Nič niste prepozni saj pri njih sezona traja do marec april. Mi smo bili letos v val gardeni in sicer gremo vsako leto okoli 7 januarja ker je takrat najcenejši termin. Za 4 člansko družino smo dali 420 EUR apartma in 2x 193 eur za 6 dnevno super ski karto (tamaledva sta imela letos še zastojn).
Sicer je pa meni osebno vseeno kje si ker smučišča so tako ali tako povezana med seboj in mi smo bli druga leta čisto na drugem koncu in smo smučali na istih smučiščih samo iz druge strani smo štartali.
Default avatar
Araba,Cervinia
Default avatar
Vasi okoli LaVille ali Corvare so lahko luštno izhodišče za vse kraje v sistemu Dolomiti SuperSki, sicer pa lahko dosti tega presmučaš samo v Alta badii, če vzameš cenejšo karto.
Do 8 leta starosti so karte za otroke zastonj!

Odvisno tudi od smučarskega znanja. V Alta Badii so proge večinoma modre (=lažje), drugje je razmerje drugačno.

Mi gremo letos v Kronplatz (Bruneck).
Lani smo bili z SKi&Fun program Družina gre na sneg v Folgarii, je bilo luštno, rezervirali pa smo 10 dni pred počitnicami :)
Default avatar
Poznam samo Kronplatz in tam mi je všeč.
Živi in pusti živeti
Default avatar
Tbb, a maš kakšen kontakt za Val Gardeno oziroma agencijo, če ste šli preko agencije?
Default avatar
http://www.dolomitisuperski.com/

Tukaj najdeš malo morje hotelov, apartmajev, bb, sob in sploh vse o smučanju v Dolomitih, zato ti odsvetujem, da iščeš prek agencije.
Default avatar
Verjetno že malo prepozno. Forni di sopra. Poceni, urejena smučišča. Kar je pa najbolj važno - NIČ FOLKA.Super vasica. Bazen, drsališče, poceni hrana- pice ceneje kot prinas, pa 100x boljše... Iz ljubljane 200 km.
Default avatar
mi smo šli v italijo na morje in v grčijo... povsod smo šli da nenaštevam res največkrat pa grem s prijatelico lano ali kristo lana krisina in nikolina ali lanii kristaa in nikiiiii one so naj prjatlce z njimi grem večkrat na morje
Default avatar
Mi sm bili lani v Civetti s smučarskim klubom koper, vidim da je vprašanje že staro morda pa bo vseeno komu v pomoč.. zelo primerno družinsko smučišče, dobro organizirana šola smučanja.. več pa si lahko pogledate na http://www.ski-klub-koper.si/
Default avatar
Mi hodimo na smucanje v Arrabo in njeno okolico in je super nekaj ponudbe imajo tukaj

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net