Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Križarjenje Msc Cruises

Default avatar
Ali je že kdo šel na križarjenje z to družbo.Jaz grem 25.10.2009 za 8 dni z Čisto novo ladjo MSC Fantasia.Ali je že kdo bil na njej?
Default avatar
...no jst že bla na 12 dnevnem križarjenju z MSC Musica,takrat staro 4 mes... zahodno sredozemlje...je pa na križarjenju malce tud odvisno kakšno kabino imaš in v katerem decku... drgač pa mi je ladjar MSC super... predvsem njihov stil ladij...bla že tud z ladjarjem Costa...vendar mi ni všeč...preveč je no...kak bi rekla....skomercializiran...
...miha ... užival boš...verjemi...:)))
Default avatar
miha, kako je s pijačo-je AI ali posebaj plačuješ? imaš mogoče kakšne konkretne ceen?
Default avatar
pijača le AL.Kabino pa imamo z balkonom saj je le ta še na voljo.
Default avatar
...hmmm....miha dvomim, da je pijača AL..seveda ob obrokih kava, čaj, limonada, ledeni čaj ... itd., pri večerji ni pijača všteta v ceno, razen če kupiš njihov paket s pijačo..., drgač pa je na ladjah od MSC potrebno pijačo plačati posebej.
Da je na voljo samo še kabina z balkonom, si to štej samo v plus... in koliko evrčkov to je to koštalo na osebo?....
Default avatar
to je stalo 869evrov na osebo.Pijača je tako kot si napisala
Default avatar
naj se mi javi,če gre kdo z msc fantasio zah.sredozeklje 01.11.mogoče imamo še kakšen frej sedež do genove
Default avatar
Jaz tudi razmišljam o novoletnem križarjenju z MSC Fantasia odhod 30.12.

Zanima me tisti, ki ste že križarili pri kateri agenciji ste rezervirali??
Default avatar
jaz sicer še nisem bila,grem 1.11.s msc fantasia,o agenciji ne morem še koment. a rezerv. smo pri atlantika,kajti nudijo tudi prevoze
Default avatar
Vidim, da vas je kar nekaj, ki se odločate za križarjenja. Midva sva že bila in je bilo fenomenalno. Rezervirala sva pri agenciji Lastminute center (bivša ilirika) in je bilo vse krasno. Res pa je, da sva se potem odločila za lasten prevoz (poiskala še dva sopotnika) in smo parkirali v pristanišču in nas je prišlo bistveno ceneje. Se pa sedaj zanimava za potovanje preko Hoferja - križarjenje ob Pirenejski obali z ladjo MS Louis Majesty za 8 nočitev za, vsaj nama zelo ugodno ceno, 359,00 evrov. Zanima naju, če je kdo že potoval z njimi oziroma, če se je kdo že odločil za to križarjenje in bi se lahko peljali skoupaj do Genove, kr agencija zahteva 140,00 evrov po osebi, kar je kr precej.
Veselo potujte!
LP!
Tina
Default avatar
Aha še to - zdaj sva to itso potovanje našla pri drugi agenciji še malo ceneje. Tako, da če gre kdo 12.02. proti Genovi naj javi.
Default avatar
Tudi midva se zanimava za to potovanje 12.2. Sva pa našla isto varianto tudi pri Cruise Ferry center! Midva tudi razmišljava da bi šla z avtom. Tak da se lahko kaj zmenimo, če se odločiva. Pri kateri agenciji pa je še cenejše?
Default avatar
Hojla! Ja tudi midva sva rezervirala pri Atlantici - Cruise and Ferry center, kjer je razlika res minimalna, vendar je prevoz, če bi se odločila za transfer 20 evrov cenejši po osebi, čeprav je še vedno ceneje, če gremo štirje z avtom, kr ti tudi uredijo rezervacijo v pristanišču. Medtem, ko pri Hoferju baje kr dosti komplicirajo. Pa še pri Atlantiki so bili ful prijazni, vse sva lahko uredila preko neta in telefona,ostalo pa pošljejo po pošti. Je pa res, da vama svetujem, da pohitita, če sta zainteresirana, kajti vsako kabino morajo preveriti direktno pri ladjarju in je že kar velik naval, sploh na te najcenejše kabine.Ampak midva sva vzela kr to, kajti, ko sva bila na križarjenju prvič, sva ugotovila, da v kabin v bistvu samo spiš, tako da nama okno in balkon sploh nista potrebna, pa še na tv imaš program kjer lahko spremljaš vreme na krovu in pot ladje.Če se bosta odločila javita, pa se res lahko zmenimo.
LP!
Default avatar
Tako midva sva rezervirala križarjenje pri atlantici 12.2.

Tak da se lahko mogoče res zmenimo glede prevoza z avtomobilom. Samo treba se je pozanimati še glede parkiranja in teh stvari
Default avatar
Glede parkiranja - cena je 10 evrov na dan, rezervacijo parkirišča pa lahko opravimo kar v agenciji. Glej to je moja telefonska številka, pa se lahko slišimo - 041 570 303 Tina.
Default avatar
ali je že gdo križaril z louis majesty,mi razmišljamo za 1.majske poč.sonja 11
Default avatar
Sem tudi jaz gledala tole križarjenje z Louis Majesty. Pred tem sel potovala z Costo. In mi je bilo full všeč. Dejansko je tako, da kdor si bo želel zakomplicirati potovanje, bo na vsaki ladji našel napake. Če pa želiš uživati pa je lahko ladja tudi slabša, ampak če se znaš zabavati in z dobro družbo, je lahko z vasko ladjo enkratno potovanje.
Dejstvo je edino to, da je ta ladja manjša in se verjetno bolj ziba na valovih. Nimam pa predstave kako močno. Ker je bilo meni prvi dan na Costi grozno, ker smo imeli malo neurja in nas je kar precej zibalo. Ampak to je bil moj občutek, saj je bilo to moje prvo križajenje. Kasneje so mi ostali, ki so že križarili, povedali da to ni bilo niti približno kaj nevarnega ali nenavadnega. Se pa takšno vreme pri manjši ladji sigurno bolj občuti, kot pri večji.
No glede ladje pa tako; včeraj je šla moja kolegica, ki dela v turistični agenciji pogleadt to ladjo za 3 dni. Ker so dobile agencije kot povabilo, da si ogledajo ladjo. Ko se vrme naslednji teden ti lahko napišem vse informacije, ki jih dobim.
Default avatar
Tudi mi gremo z našo družino (2 odrasla in 2 otroka 12 in 16 let) 12.2.10 križarit z ladjo Louis Majesty. Najverjetneje bomo potovali z vlakom, saj je to najcenejša in udobna varianta.
Vlak iz Ljubljane odpelje 12.2. ob 02:28 v Genovo pa po prestopanjhu v Benetkah in Milanu prispemo ob 12:42.Cena za odraslo osebo je okoli 70 €, otroci imajo popust.
S že veselimo prijetnih zimskih počitnic, saj obetajo tudi zanimive oglede ob številnih postankih.
Default avatar
Pozabil sem omenit da imamo 50 % popust, jaz kot železničar pa zastonj.
Default avatar
Tudi midva s soprogo nameravava iti na križarjenje z Louis Majesty. V Genovo bova potovala z avtomobilom. Zanima me ali je na ladji moženo plesat vsak večer. Midva rada pleševa standardne in latinsko ameriške plese in nihče niti agencija ne ve točno ali je na razpolago prostor in glasba.
Po načrtu sem gledal in tam je disco in gledališče, nisem pa našel plesne dvorane ali kaj podobnega. Povsod so narisane mize in če je tam miza ne moreš plesat.
Sicer pa greva prvič na križarjenje in odvisno od počutja na tem izletu se bova odločala tudi za vnaprej.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net