Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

kamp valkanela

Default avatar
Čeprav zunaj sneži, se malce že pripravljamo na misel, kje bomo letos dopustovali. Nekaj smo se ogreli za mobilno hiško v kampu Valkanela. Ker tam nismo bili že...uffff...dolgo časa, me zanimajo izkušnje tistih, ki se tam dopustovali prejšnje poletje. Smo pa 4-članska družina (dva majhna otroka). Je treba biti na kaj pozoren?
Default avatar
meni osebno ta kamp ni všeč, tako nagužvan! Bila pa tam samo enkrat na obisku, tako da za ostalo ne vem
Default avatar
Še ena taki ki premišljuje o morju vendar v drugačnem smislu.
Jaz pa ugotavljam, da nam letos ne bo ratalo biti tok na morju in zato bi oddali 3/4 povšala. Imamo pa sicer na Krku Kamp Njivice in je idealno za male otroke. Pikolica je čisto v senčki prostora pred prikolico ogromno, sosedje krasni oziroma ni nobenih problemov. Sezona pa traja od 1.5-30.9. Sicer še nismo nikoli oddali pavšal in niti ne vem če komu to ustreza nam pa je škoda, da priklolica sameva oziroma tudi z finančnega vidika.
Oh ta morje sonče kje si...
Default avatar
kolk pa bi to bla pol cena
Default avatar
mi smo tam vasko leto, letos je bilo pa prvo leto da smo vzeli mobilno hiško. Bilo je super. kaj točno pa te zanima. Imajo mini klub za otroke, ki je super.
Default avatar
v katero mobilno hiško ste pa šli. razmišljamo, da bi tam kupili mobilno hiško. zanima me glede sence na plaži, animacija za otroke (tale mini klub bi znal biti super), potem sprehod do centra (če se da priti hitro peš).
Default avatar
tbb je napisal/a:
Zanima me, če je mogoče prikolico najeti za kak teden?

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net