Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

djerba hotel garden park

Default avatar
Pozdravljeni,

dobrodošla bi bila kakšna informacija o hotelu Garden Park 3* na Djerbi iz prve roke.Je že kdo letoval v tem hotelu, kakšna je nastanitev, hrana, ponudba,okolica...? Agencije ga množično oglašujejo, zdi se da kar po ugodnih cenah.
Default avatar
Živijo.

Mene tudi zanima kako je s tem hotelom. V TA kjer sem rezervirala dopust v tem hotelu, mi je gospa rekla, da niso nikdar dobili slabih povratnih informacij. Baje pa ni nekega luksuza. Ampak mi ga ne potrebujemo. Dopust nas bo pa prišel ca. 1200€ ( 2.odrasla+ 2.otroka (13 in 9 let)) za all in.+ dod. zavarovanje+riziko odpovedi.


LP
Default avatar
Prek katere agencije pa greste, ker meni naračuna dosti več... Pa kateri termin????
Default avatar
Mi gremo 28.6.-5.7. Gremo pa prek Travel point-a. Glavna agencija je pa Atlas. Komaj čakam.
Default avatar
Povprašajte na agenciji Kampakam. Mi letujemo v obdobju od 17.5. do 24.5.
Default avatar
me tri gremo tud v garden park.plačale smo 1270 eur,plus riziko in plus zavarovanje aranžmaja.gremo pa 28.6. za 14 dni. ...in tudi me tri komaj čakamo.lp
Default avatar
Jaz sem bila v tem hotelu v prvomajskih počitnicah in imela sem se super :). Sobe so precej velike in vsaka soba ima balkon ali teraso. Tudi do plaže ni daleč in plaža je resnično lepa. Hrane je bilo kar nekaj na izbiro, vendar seveda manj kot pa v hotelih z 4*. Vendar mislim da se za vsakogar nekaj najde. V hotelu so tudi zeeelo prijazni in super animatorji. Tam ti res ne more biti dolgčas, saj se vsakomur posvetijo (no ko sem jaz bila tam nas je bilo bolj malo, mogoče so se zato prav za vsakega potrudili). Hotel ima lepo recepcijo in pa tudi v samem hotelskem naselju je veliko zelenja in čudovito cvetečih grmov.
Če pa vas še kaj zanima pa samo vprašajte ;)
Default avatar
mene zanima,če kej veš o izletu na safari?me zanima če obstaja 2 dnevni izlet v safari,pa kolk pride če greš preko naše agencije in na splošno,kako je tam?
lep pozdrav
Default avatar
[quote=""mi tud 2""]
mene zanima,če kej veš o izletu na safari?me zanima če obstaja 2 dnevni izlet v safari,pa kolk pride če greš preko naše agencije in na splošno,kako je tam?
lep pozdrav[/quote] Mene tudi zanima ta safari. Ampak samo za en dan, ker gremo za en teden:-(.
Mi tud 2, potem se pa mogoče vidimo;-), tebi Niniee pa hvala za težko pričakovani konkretni odgovor na to vprašanje. In hvala za tolažilni odgovor.Še šest dni...
Default avatar
Mi tud 2, za 3 osebe ste plačali samo 1270 eur za 14 dni? 3 odrasle? To je polpenzion ali samo nočitev ?
Prosim vas, če malo več napišete o tem. Hvala.
Default avatar
jaz sem šla na enodnevni izlet v puščavo. Obiskali smo Douz, ki velja za vrata v Saharo, kjer smo jahali kamele. potem smo obiskali še tamkanjšno tržnico in kjer smo se lahko preizkusili v barantanju :). Nato sledi še ogled hotela sidi driss kjer so snemali vojno zvezd in pa podzemnega bivališča v matmati. Na ta izlet se zeeelo splača iti, saj tu res vidiš kakšno je resnično tunizijsko življenje in njihova kultura. Cena izleta je bila okrog 50€. Točne cene več nevem :S
Šla pa sem tudi na enodnevni izlet z džipi. Tukaj pa obiščeš berberske vasice. Ogledali smo si tržnico v Mednine, potem smo obiskali še Tataouine, kjer smo videli kako izdelujejo zelo znano slaščico gazelji rog in jo seveda tudi poizkusili. Tu smo se malo sprehodili po ulicah in si ogledali še eno tržnico. Nato smo šli v Chenini kjer so podzemna bivališča in eno tako hišo tudi obiskali. Po poti nazaj pa smo se ustavili še ne peščenih sipinah in pa ob slanem jezeru. Tudi za ta izlet je bila cena okrog 50€ se mi zdi.
Zeeeelo pa priporočam še izlet z gusarsko ladjo na otok flamingov.Ta izlet je ena sama zabava, smeh in kopanje na čudoviti plaži na otoku flamngov. Eden izmed gusarjev tam govori slovensko in izlet z njegovo ladjo je res zanimiv. Vendar za ta izlet je boljše če se zmenite z tem gusarjem, ker le ena agencija dela z njegovo ladjo :S Tako da je najboljše da na facebooku (če ga imate :D) vpišete ime MOMO GOFLJA in ga dodate med prijatelje in se kar z njim zmenite za izlet. In verjemite da vam ne bo žal da ste šli na izlet z njegovo ladjo , saj govorim iz lastnih izkušenj ;)
Default avatar
jaz sem rezervirala že 15 januarja,zato smo imele 120 eur popusta na rezervacijo.najmlajša ima 13 let, in je za njo prišlo 89 eur za 14 dni.za starejšo hči in zame,pa je prišlo 445 eur prvi teden na eno in drugi teden,vsako po 209 eur.torej-1397 eur minus popust za zgodnje rezervacije 120 eur=1277 eur.imamo pa allinclusive.
Default avatar
niniee,hvala ti za informacije.še nekaj bi vprašala,.. ali v tem hotelu imajo vključene v ceno brisače za na plažo,a jih je treba vzet s seboj?pa še enkrat hvala.lp
Default avatar
Hmmm... Jaz sem bila v tem hotelu za prvomajske počitnice in tam so v tem času komaj začeli vse urejati in pospravljati. Tako da prvi dan ko sem bila tam jih še niso imeli. Vendar se mi zdi, da je vodiš malo povprašal na recepciji za brisače pa so mu rekli, da jih še nimajo pripravljenih. Tako da se jih verjetno da dobiti ampak ob kavciji, ki jo na koncu dobiš nazaj. Jaz sem imela brisače za na plažo vedno s sabo, saj nikole ne veš ali bodo brisače dovolj velike za na plažo :D
Default avatar
Niniee, hvala za odgovore. Imam pa še vprašanje glede vožnje z džipi. Ali imaš na trem izletu tudi možnost jahanja kamel. Ker 400€ je kar malo veliko za 2. izleta.Lp
Default avatar
Na izletu z džipi ne moreš jahati kamel. Glede cene pa je tako, da je z otoke polovična cena. No sicer pa lahko kamele jahaš tudi na plaži, saj se celi čas sprehajajo domačini po plaži in ponujajo jahanje kamel :)
Default avatar
Kateri izlet se pa po tvojem najbolj splača? Ali tisti kjer jahaš kamele ali vožnja z džipi. Hvala za tvoje odgovore. Cenim tvoj trud. Pa še to ali si imela kaj prebavnih motenj? Glede na to, da imam dva otroka me je kar malo strah. Jaz bom že preživela :-).
Default avatar
jaz mam za prebavne motnje sabo seldiar.mi ga je zdravnica napisala.na recept.so pa za plačat,ker jih brez recepta ne dobiš.okol 4 eur so.preverjeno zdravilo!
Default avatar
Mislim da se bolj splača izlet v Saharo, saj veliko vidiš in doživiš. Le na tem izletu dejansko vidiš Saharo in tega pogleda, ko res zagledaš samo pesek ne bom nikoli pozabila. Pa tudi jahanje kamel in obisk tržnice je nekaj posebnega. Tako da jaz bolj priporočam izlet v saharo. No pa še 1x moram omeniti izlet z gusarsko ladjo na otok flamngov. Ta izlet je tudi nepozaben, predvsem za otroke :) In resnično priporočam da se za ta izlet zmenite z Momotom, ker je resn najboljši gusar na djerbi in potrebuje našo pomoč, saj se zelo trudi za slovenske turiste, vendar zaradi različnih agencij ima zeelo malo slovenskih gostov in me je prosil naj mu nekako pomagam, da jih bo imel čim več. Aja pa ta izlet je tude precej cenejši če greste kar preko Momota :)
Jaz sem bila že 4x na Djerbi in nisem še nikoli imela prebavnih motenj, pa sem jedla vso sadje ki je bilo tam in pa tudi sladoled. Tudi zobe sem si umivala kar z vodo iz pipe, tako da jaz nimam še nobenih slabih izkušenj z Djerbo in zato tudi za 2 tedna zopet potujem tja =)
Default avatar
niniee,najlepša ti hvala za vse informacije.sem že momota dodala na facebook in upam,da bo res na naši ladji.lp

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net