Mali oglasi

kupim manjši sintetizator - posavje + okolica nm

Default avatar
kupim manjši rabljen sintetizator. edina funkcija, ki jo rabim je to, da dela tipkovnica v smislu igranja tonov (ne rabim spremljave).

lahko je starejši model. sam da dela. firma ni bitna.

sem iz okolice krškega. če ga grem iskat, bi bila tako vesela, da je prodajalec iz okolice kk, posavje. najdlje okolica nm.

ponudbe pošljite prosim na
[email protected]

lep večer
Default avatar
za glasbo sintetizirat ne potrebuješ sintetizatorja:))))))
Default avatar
[quote=""kaj bi pa ti sintetizirala z njim?""]
za glasbo sintetizirat ne potrebuješ sintetizatorja:))))))[/quote]

hahahaha, dober odgovor, sem se ravno smejala kaj hudiča je sintetizator in kaj bo zdaj glasbo sintetizirala :)))
Default avatar
Jaz imam en čisto enostaven sintisajzer (sintetizator po slovensko). Kupili smo ga za mali denar v Intersparu. Vse tipke delujejo, ima spremljavo, izvaja 99 inštrumentov ( ok, o kvaliteti ne bomo razpravljali).
Podarim ga, ker so otroci začeli obiskovati glasbeno šolo in so potrebovali bolj resen ponaredek klavirja. Sicer ima majhno napako - počena je plastika nad madzorno ploščo, ampak to nima vpliva na delovanje inštrumenta.
Smo iz okolice Maribora. Z veseljem ga podarimo, če komu pride prav.
Default avatar
mi ga podarimo - hm, joj, škoda, da si iz okolice mb. do tam namreč z avtom ne bi mogla priti. pa tudi znala verjetno ne bi:-)

drugače pa, da, drage monovke, reče se sintetizator. sama ga bi rabila za glasbeno šolo za potrebe solopetja. za to je pa samo to, da sintič dela več kot dovolj.

upam na kako ponudbo. zaenkrat namreč nič:-(
Default avatar
[quote=""vam leži doma in se na njem nabira prah?""]
mi ga podarimo - hm, joj, škoda, da si iz okolice mb. do tam namreč z avtom ne bi mogla priti. pa tudi znala verjetno ne bi:-)[/quote]

Očitno si mlada. :-))
Vožnja od NM do Mb ni čisto nič drugačna kot vožnja od NM do KK. Enako je treba zaštartati avto, prestaviti v prvo prestavo in speljati. Potem pa samo gas tiščiš. Edina razlika je v tem, da se enkrat voziš 15 minut, drugič pa okoli 2 uri.

Pot pa si pogledaš na najdi.si zemljevid. Sprintaš in potem označiš cesto, po poti pa se držiš še smerokazov. Pa prideš brez problema do Maribora. Jaz sem to pot prevozila kakšnih 100+ krat. Avto jo zna že sam prevozit. :-))) Žal se zdaj več ne vozimo v tiste konce.

No, moja ponudba še vedno velja. če si premisliš.

Lahko pa poskušiš najti na Bolha.si koga, ki prodaja inštrument kje bliže tvojega konca.
Default avatar
Prodam sintisajzer yamaha star 4 leta kupljen v bigbengu igran 1x cena 180€ cena ni zadnja. Sintisajzer je kot nov ( ima samo manjso prsko na ekranu ) sem iz okolice maribora. Tel 040977119 klicite samo resni.