Mali oglasi

Iščem varuško v Novi Gorici

Default avatar
Lepo bi prosila za pomoč, saj jih je večina meni poznanih zasedenih.
Hvala in lep dan!
Default avatar
Poznam mlado punco, ki je pred dobrim mesecem končala pedagoško fakulteto v Kopru in še ni dobila zaposlitve v vrtcu. Zainteresirana je nuditi varstvo. Morda lahko napišete malo več - kdaj bi rabili varstvo, pri vas na domu, koliko ur na dan ...? Sama pa jo bom usmerila, naj pogleda sem gor, in morda se kaj dogovorita. Lep dan!
Default avatar
Tahip, hvala. Oprosti, ker nisem specificirala, a jaz iščem varstvo za 7-8h, vsak delovnik na domu varuške (hrana + spanje). Morda se oglasi še kdo, hvala in lp!
Default avatar
Tudi mi bi potrebovali varstvo za 15-mesečnega sina. Najbolje bi bilo, če bi bila v skupini še en ali dva otroka. Hvala za kakršnekoli informacije.
lp
http://www.intellectus.si/ - Prevajanje, prevodi s pomenom.
Default avatar
Sicer pa potrebujemo varuško za 4-5 ur dnevno, 5 dni na teden. Morda kak dan malo več ur, pa naslednji dan nič. V primeru, da ne najdemo zasebnega varstva (2 ali 3 otrok), bi varuška čuvala otroka na našem domu.
Hvala za informacije.

lp
http://www.intellectus.si/ - Prevajanje, prevodi s pomenom.
Default avatar
Pozdravljeni,

če še potrebujete varstvo za vašega malčka mi prosim sporočite vaš e-mail, telefonsko številko ali pa me kontaktirajte na tel. 051/647299.

L.P., Nives.
Default avatar
Če še vedno potrebuje kdo varstvo za otroke me lahko kontaktira na 031 620 185. Nudim varstvo samo v dopoldanskem času na mojem domu.

lp
Default avatar
Odgovor je 22
Default avatar
Nudim dnevno ali nočno varstvo dojenčkov in otrok v centru Nove Gorice! Kontakt: [email protected].
Default avatar
Pozdravljeni,

ker se selim v Gorico bi nujno potrebovala delo.
Ime mi je Vanja in sem stara 25 let.
Delo varuške bi mi zelo veselilo,saj imam kar precej
izkušenj na tem področju.
Varovala sem otroke vseh starosti od 7 mes. naprej in sicer
od svojega 16 leta dalje.
Kontakt: [email protected]
Default avatar
Spoštovani.
Nudim pomoč varstva otrok ali pa, če rabiste čistilko na domu v okolici Nove Gorice. Če ste zaiteresirani pokličite na telefon 041592799. Lp.
Default avatar
Pozdravljeni!

Sem študentka v Novi Gorici in nudim varstvo otrok, lahko tudi na mojem domu. Če potrebujete varstvo me lahko kontaktirate na naslov: [email protected].

Srečno!
Default avatar
Pozdravljeni. Mi iščemo varuško, za 6 letno deklico in sicer popoldan z nočitvijo, od torka do petka, na našem domu v Novi Gorici. Otroka bi bilo potrebno pospremit ob 16.00 iz šole, se malo ukvarjat z njim, mu zvečer kaj pripravit za jest in ga pripravit na spanje. In seveda prenočiti z njim, ter ga zjutraj pospremit v šolo. Deklica je precej samostojna, brihtna in simpatična. Seveda ni odveč povedati, da potrebujemo zanesljivo osebo. Nekadilko.
Če veste za kako punco, ki bi bila pripravljena prevzet varstvo, ali če to bere katera ki ponuja varstvo nas prosim kontaktirajte na 051858559

Lep pozdrav
Default avatar
Živjo , če bo kdorkoli potreboval varuško v okolici Nove Gorice za kakšen petek, soboto zvečer ali med dnevi, ko ni šole, sem pripravljena pomagat. Sicer imam 15 let, vendar sem to delo že velikokrat opravljala, rada tudi delam z otroki in sem zelo samostojna, odgovorna in zanesljiva.
Default avatar
Sem sociologinja, ki jo veseli delo z otroki in mladimi. Imam izkušnje z varstvom otrok - v poštev pridejo tudi otroci s posebnimi potrebami. Varstvo otrok in tudi pomoč na domu lahko nudim med tednom v dopoldanskem ali popoldanskem času (po dogovoru tudi med vikendom).

Več informacij na: [email protected].
Default avatar
A res ni nobene ki bi bila pripravljena 2x v tednu prenočiti pri nas in popaziti na simpatično 6 letnico??

Moram pa ob tej priliki pohvalit vrtec Dobrovoljček iz Potoč. V bistvu je tam idealno za otroka, zelo urejen in lep ambijent in Ines je usposobljena, strokovna in topla oseba, ki bi ji z veseljem zaupala svojega otroka. Škoda da si mal predaleč Ines.
Lp. Barbara
Default avatar
Ojla!
Samo to bi rada povedala,oziroma bi rada opozorila Vse ki potrebujete zasebno varstvo, glej na spletni strani:
http://www.varstvootrok.com/oglasi/zase ... stvo-otrok

Uredili smo prisrčen prostor, ki je namenjen varstvu vaših malčkov. Prepričani sva, da se bodo počutili kot doma, tudi zato, ker imava že veliko izkušenj za seboj. Te izkušnje nam potrjuje tudi dejstvo, da naju še vedno obiskujejo “naši malčki”, ki so danes že v vrtcih oziroma že šolarčki. Dobrodošli v naš in vaš vrtec “Palček & Nina in Jana.

Jana in Nina

Ne priporočam nikomur,ker tam ne boste dobili 100%ga varstva. To je čisti nateg. Ne da grajam,sama sem imela problem in to tik pred začetkom k sm imela it delat,pa me pokliče 6 dni in rečejo da pač ne morejo in ne vem kaj še vse. Pa če je blo vse dogovorjeno in to ne vem v čem bi bil problem.
Mislim da tam čuvajo otroke samo tiste ki so tam "za stalno" tako bi se temu reklo in mene so se odkrižali.
Tako da vsem,ki iščete varstvo se prej prepričajte in uredite zadeve,ker to varstvo k je v Rožni Dolini ni 100%. Čuvajo pa samo 4 ali 5 otrok.

Brez zamere, sam če nimajo namena otroka vzeti v varstvo je bolje da umaknejo oglas.
Default avatar
Pozdravljeni,

sem Maja in prihajam iz okolice Nove Gorice. Po poklicu sem Vzgojiteljica predšolskih otrok. Letos bom absolventka predšolske vzgoje. Sem prijazna, kreativna, odgovorna in delovna oseba. Z otroki imam veliko izkušenj, tako s strani prakse kot dela v vrtcu. V kolikor iščete varstvo in se vam zdi, da bi vam ustrezala, me lahko kontaktirate na e-naslov: [email protected] ali pa pokličete na številko: 040 150 232

Lep pozdrav!
Default avatar
[center]HALO VARUŠKA ANJA[/center]
[left]ČE IŠČETE NEKOGA, KI BI KREATIVNO PREŽIVLJAL URICE Z VAŠIM OTROKOM, KO STE V SLUŽBI, ME KONTAKTIRAJTE
SEM VZGOJITELJICA IN NUDIM ODGOVORNO, KVALITETNO IN IGRIVO VARSTVO ZA VAŠEGA OTROKA.[/left]

ZAINTERESIRANI PIŠITE NA: [email protected]