Računovodstvo

Odgovarjajo: Sabina Zalar

Iščem dobrega računovodjo

Default avatar
Mi lahko priporočite res dobrega računovodjo ali računovodkinjo (območje Domžale, Kamnik, Mengeš, Kranj, LJ ...)? Imam podjetje, a sem zelo slaba pri financah, davkih itd, zato potrebujem nekoga, ki bi mi dobro vodil knjige, me opozarjal na pomembne stvari, ki ima dovolj izkušenj in znanja, da bi mi znal res dobro svetovati, kako naj najenostavnejše in najugodnejše poslujem. Da pozna vse haklce in fore pri davčni zakonodaji itd.

Obstaja sploh?
Default avatar
Priporočam vam mojo računovodkinjo, ki[sup] je sicer iz Celja, vendar je neprestano v LJ, ker ima tam večino strank.
Če želite njen stik, mi pišite na mail : [email protected]!
Je pa res super+ugodna! Vsaj za moje pojme. :)
Default avatar
Jaz sem s temi ful zadovoljna. Mi povdo vse, kar rabim, naredijo hitro, pa še prijazni so po telefonu, če je kaj nujnega. Ne vem, no. Meni so super. So v Lj, celo parkirat se da.
Default avatar
Jaz sem iz okolice Domžal in lahko se zmeniva za en sestanek, pa bova videli, kaj potrebuješ. Pri računovodji je predvsem nujno, da ji/mu zaupaš in, kot si rekla - da ti zna svetovati v različnih situacijah.
Default avatar
Midve s prijateljico (vsaka svoje podjetje) imava obe že več let tole računovodstvo (izbrano po priporočilu).

Se posvetijo, delajo ažurno, pošiljajo obvestila o novostih, o zadevah, ki se tičejo panoge, prijazne, dosegljive osebno ali po telefonu.

Zelo priporočava!
Default avatar
Za Računovodstvo Alina se pa širijo ene govorice po Kamniku, pa niso glih fajn. Ne bi pa tukaj o njih, ker ne vem koliko so resnične.
Default avatar
Sem računovodkinja iz Ljubljane, upokojena lani novembra. Kar nekaj znanja in izkušenj se je nabralo v teh letih, zato bom ta dela honorarno opravljala še naprej. Na haklce in fore pri davčni zakonodaji (in pri ostalih tudi) pa jaz gledam tako: lahko si upaš marsikaj, če misliš, do boš to tudi znal zagovarjati pred inšpektorjem. Moj mail: [email protected]
Default avatar
Finance je napisal/a:
Se strinjam z vami glede haklcov.
Ravno zato je potrebno imeti računovodjo, ki zna zadeve pregledat iz veliko zornih kotov. Ker v enem zakonu piše, da se nekaj sme, v nekem xy drugem pa so neke omejitve oziroma ena preprosta zadeva po eni strani prinese neke pluse, po drugi pa je potrebno preveriti koliko ti plusi stanejo. Samo vpisovanje številk v tabele ni nobena znanost, pomembno je da se sledi vsem, tudi na videz povsem nepovezanim zakonom, pravilnikom in sklepom te naše ljube vlade. Ker se vse nekako prepleta. Je pa res, da so taki računovodje redkejši in nekoliko dražji. Ampak prinašajo pluse v podjetje.
Default avatar
Gospa,sem računovodja z izkušnjami in registrirano dejavnostjo.

Rada vam odgovorim na vaša vprašanja vezana za vodenje poslovnih knjig in davčne zakonodaje v primeru poslovanja vašega podjetja.

Za vse kar vas v zvezi s tem oziroma v zvezi z računovodstvom zanima mi napišite na e-naslov:
[email protected].

Lep pozdrav,


Tatjana
Default avatar
Jaz od računovodskega servisa pričakujem kvalitetne storitve. To pomeni, da so računovodske storitve opravljene brezhibno, ker sem precej natančen. Poleg tega mora računovodski servis tudi svetovati kako prihranim denar.

Drugače pa vse finančne storitve temeljijo na zaupanju in računovodstvo ni izjema.

Računovodski servis mora biti transparenten in zanesljiv. Pomembna je tudi prijaznost in prilagoljivost računovodskega servisa.

Zelo pomemben dejavnik je tudi cena in kakovost izvedbe bilance. Vse te zadeve je smiselno upoštevati ob izbiri računovodskega servisa. Na internetulahko najdete veliko ponudnikov. Veliko sreče.

Jaz sem s svojim računovodskim servisom zadovoljen,lahko vam dam kontakt www.racunovodstvo.biz
Default avatar
Mene pa zanima, če imate tiste, ki ste upokojene prijavljen sp? Zaradi izdajanja računov ker bi rad da mi gredo v stroške.
Default avatar
Izstavitev računa za sposobnega in izkušenega upokojenega računovodjo ne sme biti problem, ne glede na to ali ima prijavljen sp ali ne. Bistvo je v ažurnosti in kakovosti opravljenega dela. Sicer pa predvidevam , da bo Zakon o malem delu sprejet in da bomo tudi upokojene računovodkinje, ki smo preživele marsikatero revizijo se iz njih največ naučile, lažje "izstavljale" račune.
Default avatar
Če še kdo išče računovodski servis, se priporočam. Imam registrirano dejavnost, 15 let delovnih izkušenj, opravljam računovodske storitve in davčno svetovanje. Posredovanje dokumentacije je lahko v elektronski verziji, po pošti ali pa pridem iskat na vaš sedež. Moj email [email protected], telefon 031 640 712.
Default avatar
Solvetika d.o.o. davčne, podjetniške in računovodske storitve ugodno in hitro.
[email protected]
Default avatar
Priporočam računovodstvo Interfidus d.o.o., so se pravkar preoblikovali, ponujajo pa tudi pravno svetovanje,izterjave, tud za privat - fizične osebe, ne rabim letat še do advokatov, notarjev, izvršiteljev.
Pa še mladi in ustrežljivi so.
Default avatar
V Mariboru in okolico priporočam Črešnjar in Črešnjar d.o.o., strokovna, zaupanja vredena, poštena in resnicoljubna ter vsestransko prizadevna g. Silva, z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju.Tel.:040/514-433
Default avatar
PA NE DA OGLAŠUJETE SEBE VSI PO VRSTI??

STRINJAM SE S SLEDEČIM:
RAČUNOVODJA, KI ZNA ŠTETI IN RAČUNATI ŠE NI DOBER RAČUNOVODJA.
POIŠČITE SI KAJ VEČ OD TEGA!

Moderatorji

Sabina Zalar
SabinaZalar