Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

OPOZORILO in navodilo za objavo oglasov pred oddajo

Default avatar
Radi bi vas opozorili, kako, na kakšen način in pod kakšnimi pogoji je dovoljeno na forumu objavljati oglase v zvezi s ponudbo storitev in uslug, ki jih nudite.

Objava oglasov v stilu "nudim prevajanje, ponujam inštrukcije, pišem diplomsko nalogo, varujem otroka na domu...." ni dovoljena.

Zaradi prijave tržnemu inšpektoratu glede oglaševanja dela na črno oz. oglaševanja različnih vrst inštrukcij vas še posebej opozarjamo, da je prepovedano objavljanje tovrstnih oglasov in jih bomo umikali z objave, kršitelje pa na poziv pristojnih inštitucij tudi ne bomo mogli varovati pred pregonom.

Na vseh forumih Med.Over.Net niso dovoljeni prispevki, s katerimi se oglašuje delo na črno in vse, kar je povezano s prodajo in storitvami »ponujam«, »nudim«.

Forumi in Mali oglasi s tem NISO ukinjeni - v njem še vedno lahko prodajate razne predmete, jih podarjate ali izražate povpraševanje, pazite pa na naslednja navodila:

-Naročnik oglasa mora ob naročilu oglasa podati izjavo s podatki o svoji identiteti: firmo in sedež firme ter ime in priimek odgovorne osebe ali ime in priimek naročnika ter njegovo stalno prebivališče ter izjavo, da ima dejavnost, vsebina katere se nanaša na objavo oglasa, opredeljeno v temeljnem aktu oziroma vpisano v register.

Ta navodila se nanašajo na prepovedano naročanje in objavljanje oglasov v časopisih, revijah, na radiu, televiziji in v drugih elektronskih medijih (v nadaljnjem besedilu: oglaševalska organizacija) ali pošiljanje in objavljanje reklamnih sporočil na drug način, ki je dostopen javnosti.
(povzeto iz Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC), poročilo št. 2011-02-10 DELO NA ČRNO)


Prosimo vas za spoštovanje teh navodil in razumevanje, saj le želimo delovati v skladu s pravili in si ne želimo, da bi vi ali mi imeli težave.
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.

Naročilo na ePosvet:
https://med.over.net/video-svetovanje/e ... l-soc-del/
Default avatar
Pol pa lahko tale forum kar brišete.
Default avatar
Prosimo, da preberete sporočilo tržnega inšpektorata- glede zadeve o prepovedi dela na črno. Hvala!
Priponke

43579_3.jpg
0 (26.64 KiB)

43578_2.jpg
0 (39.75 KiB)

43577_1.jpg
0 (36.23 KiB)

Default avatar
To je že v redu, da ste dali opozorilo....zakaj pa potem ne brišete vseh oglasov, ki so stari že par let in se tukaj valjajo, ljudje se pa še kar prijavljajo za čiščenje in podobno...
Ali res nihče ne pogleda datuma objave???
Default avatar
dva proverena mizara iscu delo
Default avatar
Res je slikica treba jih je pošlihtat globoko se strinjam!
Default avatar
Blabla. Jaz sem enkrat eni za štos napisala, kaj pa, če sem inšpektorica in da naj neha oglaševati. Tema brisana in opozorilo moderatorjev, da je na forumu inšpektor. :))))

Nobenih inšpektorjev ni, je pa res, da se mora stran kot taka zavarovat in brisat sporne oglase. Pa jih itak ne.

Tako da te grožnje z inšpektorji so nekje na isti ravni kot ta afera s prevozi.
Default avatar
Pozdravljeni.Sem redno zaposlena v domu starejših občanov.Prihajam iz Zasavja.Rada bi opravljala še kašno dodatno delo v času ko nisem v službi.(dodaten zasužek).

Če imaste kakšno ponudbo me kontaktirajte na email naslov:[email protected]

Lp!
Default avatar
TELEFON
Branko Koren s.p. 030/694-667
Na Straški vrh 21, Ljubljana


POKLIČITE DOM SERVIS, KI REŠI VAŠE TEŽAVE OD A DO Ž !

OSTALA DELA, KI JIH NUDIMO:
- BARVANJE NAPUŠČEV
- BARVANJE FASAD
- BARVANJE STANOVANJ
- NAREDIMO PREGRADNE STENE
- ČIŠČENJE IN POPRAVILO BOJLERJEV
- RAZNA DRUGA HIŠNA DELA…


ZA VSA NAŠA DELA NUDIMO GARANCIJO
Default avatar
Pozdravljeni vsi,

ondan me je kolegica, mati samohranilka, na socialni pomoči, ki ji bivši partner ni nakazal niti evra preživnine v 5 letih obvestila, da se je na tem portalu prijavila za pomoč (da bi komu kaj zlikala ali kaj podobnega). Ker je v hudi socialni stiski, službo pa išče (ne izbira dela, kljub temu da ima dokončano univerzo) in je že celo leto ne dobi, bi ji kakšen tako prislužen evro še kako prav prišel.
A glej ga vraga, prejela je dopis z inšpekcije za delo .....

No comment ......

Dežela na sončni starni Alp, kdaj bodo tudi zate prišli lepši časi, ko bojo ljudje, ki so pridi in šolani, imeli delo?
Default avatar
A2 čiščenje s.p. Milijana Lipovac

Čistimo stanovanja, pisarne, poslovne objekte, stupnice in še veliko več.

Prosim, pokličite 031 877 465 ali pisite na [email protected]
Default avatar
JOJ-stupnice,če niste natančni pri objavi,če že morajo biti s.p.-ji tukaj kako šele ste natančni pri čiščenju.lp
Default avatar
Lp,
jst bi pa rada delala eno uslugo prek mojega d.o.o ja, ampak nebi navajala katera firma je, ker nočem da me kopirajo vsi in da vejo kaj ponujam, oz. da sem to jaz. Sej potem, ko dobijo TRR na kateri vplačajo, itak dobijo TRR od doo-ja in to lahko preverijo (pa tudi tržna če hoče). Tako in tako bi poslala predračun šele ko vidim, da je nekdo za to zadevo ki sem jo pripravila zainteresiran (in se takrat vidi, da gre za doo in ne delo na črno). Zakaj moram razkrivat vsebino moje ponudbe, ne vem. Meni se zdi, če inšpektor hoče kaj preverjat, lahko plača mojo uslugo hehe in vidi če sem si dala v žep. Če pa izvajam usluge, za katere nisem registrirana, tudi lahko preveri, ne rabijo pa vedeti vsi moji partnerji, konkurenca, sosedi itd. kaj ponujam. Potem govorimo o prilagodljivosti, konkurenčnosti itd., če niti svojih izumov ne moreš prodajati brez da vsi vejo vse. Sej naj bi jim bil zadosti račun, kaj čjo drugo vedet? Mislim da je zakonu zadoščeno (in inšpektorjem) če imam prijavljeno kar ponujam in če izdam račun na firmo. Ko je opravljena usluga, vidijo kome morajo plačati, ne vem za kaj bi prej? Hm..? Vsak me pa lahko prijavi če bom kdaj dala privaten račun.
Kaj pravi kak inšpektor na to pisanje?
Default avatar
Iščemo izkušenega fasaderja,ki bi delo opravljal v tujini(Slovaška-Bratislava).
Plača 1400€ netto..za več info pišite na email pošto:[email protected]
Default avatar
Smo gostinski lokal v Šempetru (Savinjska) in iščemo izkušeno čistilko, za čiščenje lokala 1 ura/dan, čez teden in ob sobotah in nedeljah po 2 uri/dan, delo se opravlja do 7.00 čez teden in ob vikendih do 8.00 ure zjutraj. Možnost plačila na študentsko napotnico ali podjemno pogodbo. Začetek dela takoj.
Več informacij na tel še. 041/412-117Polona.
Default avatar
Kaj pa če imaš npr. študentsko napotnico? Saj te lahko zaposli preko napotnice, pa ti nakazuje denar. To nikakor ni delo na črno
Default avatar
Pozdravljeni,

Zaposlimo v Avstriji (graz)

Mizarje, Električarje, Varilce,...

Če se v zgoraj omenjenih poklicih vidite oz. ste izkušen delavec ali pa pomožni delavec iz teh smeri, me prosim kontaktirajte.

Z delom se prične takoj.

Zahtevamo pa korektnost, točnost, znanje,.. ter razumevanje Nemškega jezika.

040/208-207
Default avatar
Spoštovani!

Dva eni nazaj sem na vašem forumu objavila dva oglasa vezana na ponujanje storitev transkripcije in pisanje seminarskih nalog in sedaj vidim, da sta bila umaknjena. Glede na to, d se uradno ukvarjam s to dejavnostjo, jo imam registrirana in sem tudi navedla, da storitve ponujam kot samostojni podjtnik me zanima zakaj sta bila oglasa odstranjena?

lp
Default avatar
sploh kdo ureja ta forum? ker očitno se nihče ne drži pravil in me zanima zakaj jih potem ne brišete, če je tako sporno?

za primer tole temo http://med.over.net/forum5/read.php?59,8643444

tukaj ni niti opisa dejavnosti, kaj šele da bi lahko preverili kaj je to za eno podjetje, kje se nahaja, s čim se ukvarja...

lahko bi malce bolje zaščitili iskalce zaposlitve, če smo si čisto odkriti.

sicer pa seveda lahko vsak bralec posreduje sporočilo moderatorjem, ampak spet ali ni delo moderatorja da opravlja to delo in ne bralec?

Moderatorji

Moja zaposlitev = Optius
Optius