Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Unikatne sanske Destinacije - USD = Tenerifi

Default avatar
No tudi midva sva prišla na predstavitev njihove kao nove poslovalnice RCI v Sloveniji, pod imenom sedaj očitno USD, preko te telefonske ankete. Nahajajo pa se isto na Viču v LJ. Bila sva na predstavitvi ki nama je vzela kar 3 ure časa. Tam smo licitirali počitnice na TENERIFE.Ker sva imela v planu potovanje sva si tam rekla, no ja sliši se ugodno in sodelovala na licitaciji.Na koncu sva bila dva para, ki sva izlicitirala te počitnice za 610 EUR.Vse lepo in prav ampak tudi mene je presenetilo to, da si moral plačat takoj.Plačala sva in sedaj je kar je!

Kar sva v kratkem prebrala na forumih, naju prav nič ne navdušuje!Pa sva se vseeno odločila da gremo in probamo.

Tko da me sedaj zanima kateri resort najbolj priporočate, sploh tisti k ste šli z otroci.Midva sva se zelo navdušila nad Beach Clabom pa sem potem nekje prebrala da je star dotrajan in zasluzi samo 3*.Bi pa želela da je bližje obali.
Moti me pa tudi to da še vedno nisva prejela maila na katerem si te resorte lahko pogledaš!Dobila sva samo razglednico v zloženki Tenerifov.

Vsem hvala za pomoč ;)

Zelo bi me veselilo če se javi kdo, ki je v kratkem bil tam z njimi pod tem imenom.
Default avatar
Ofce___part. 2
Default avatar
Pozdravljeni . Ker vidim, da ste imeli vsi kar nekaj težav z promocijo sončnega zahoda naj vas potolažim, da smo mi prišli včeraj nazaj in smo se imeli enkratno .Vidim da ste vsi plačali kar veliko denarja za nastanitve. Jaz sem vztrajal, da sem pripravljen dati za 6 oseb največ 500 eur . po dolgem cenkanju so mi odobrili in se vse dogovorili . Martina se je res potrudila pri kartah in moram vam povedati da je bilo vse ok. Na koncu smo se dogovorili za zakup tedna in vam rečem da se splača . Sedaj pa k bistvu - KDOR BO ŽELEL NA TENERIFE NAJ MI POŠLJE MAIL IN MU BOM POMAGAL DA BO SUPER ZADOVOLJEN IN NE BO PLAČEVAL OD 500 DO 800 EUR AMPAK BISTVENO BISTVENO MANJ. POMAGAM MU TUDI PRI VSEH INFORMACIJAH, KI JIH BO ŽELEL. POVEM VAM SPLAČA SE .
ZA VSE INFORMACIJE MI POŠLJITE MAIL NA [email protected]
Default avatar
BOSTJAN!

Zakaj potem tale tvoj mail ne obstaja???
Default avatar
Boštjan

te pokličejo iz tržne inšpekcije, ker ponujaš turistične aranžmaje brez licence

pa lep dan želim

Ajdemi Popuši
Default avatar
Zdravo . Svoj apartma jaz lahko odstopim komur želim in tukaj tudi Išpekcija nič ne more ker ga jaz podarim in zato ne dobim nobenega denarja . Lahko pa še naprej plačujete od 500-800eur promociji sončnega zahoda in ostalim firmicam .
A je sedaj razumljivo .
Default avatar
Pozdravljeni .
Ker berem da imate kup vprašanj in težav glede sončnega zahoda in vidim da ste vsi plačali enormne stroške vam jaz na tenerifih podarim bivanje zastonj ( termin si izberete sami ) vaš strošek je letalska karta in hrana .
Default avatar
Če bi folk nehal hodit na predstavitve (zakaj že?), bi se ustavli sami od sebe in spokali, od koder so prišli.
Dokler pa najdejo zadosti naivnežev za lupit, bodo pa delali naprej ...
Default avatar
Ja, hvala bogo da je internet! Nekaj dni nazaj me res klicala ena uslužbenka, da sem ZADEL NA NEKI NAGRADNI IGRI!!! V momentu veselja, ker v življenju še nisem nikoli nič zadel, sem že videl novi LCD, HIŠNI KINO ali neko potovanje in take fore so mi prodajali...res pa je tudi , da so me klicali nekaj tednov nazaj in so delali anketo kjer so hoteli vedeti , kje preživljamo dopust in koliko smo pripravljeni odšteti za dopust oz. koliko EVROV SEM ZAPRAVIL- dobesedno tako je bilo vprašanje...no in.....???!!!! Ljudje božje po tale firma USD d.o.o. je RESNIČNO BANDA PREZPOSELNA in oprostite izrazu!!!!!! Danes sem priletel med šihtom domov, in sicer imam eno majnše pleskarsko podjetje in sem v delovni banduri od zore do mraka ( sem ponosen na to) da bi malo preveril to firmo usd d.o.o preden bi se udeležil jutri pop.v MB nekakšne licitacije za dopust! IN TE FIRME TA NAŠ LJUBI INTERNETEK NE ZAZNA!!!! Glede na to , da sem moral prekini z delom in na intrnetu sem dobil seme negativne odzive sem se odločil takoj poklicati to prijazno gospo, ki se mi ni hotela niti predstaviti z priimkom in sem jutrišnjo fešto z USD d.o.o.odpovedal!!!! Tako, da ljudje božji na tem forumu je tako vse razvidno.....
lp
Default avatar
...ja, ampAk fora je vedno, da ob prvem stiku kao še nimajo zadeve na netu oz. trenutno ne dela ipd. ipd., ko prideš domov pa...
Default avatar
@Metulj13:
Pa ste dobili nagrado, ki so vam jo obljubljali?
Lp, zic
Default avatar
pozdravljeni,
z možem sva bila na tej prezentaciji ravno včeraj in tudi midva naivno podpisa in plačala aranžma v znesku 550eur.
Celo noč nisem spala in mi ni dalo miru...razmišljala sem o stroških vsega skupaj in dejansko prišla do spoznanja, da je zadeva zgledala preveč lepo. Reprezentanti znajo uprizoriti zelo lepo vzdušje in te z pompoznostjo ovijejo okoli prsta. Res GRAAAAAVEEEEEEEEEEE!!!!
Pol pa nastopi lecitacija za potovanje na Tenerife in plačilo ki mora biti izvršeno takoj, sej se sprašujete...ma kako ste tako nasedli in uplačali na licu mesta? Vam pravim, znajo!
Hvala bogu, da sem danes zgodaj zjutraj malo posrfala na netu in naletela na par, ki je še isti dan reagiral in odšel nazaj na "kongres" ter z grožnjami zahteval denar nazaj.
Takoj sem poklicala v hotel, kjer so imeli včeraj USD - LCI prezentacijo in upala, da jo imajo tudi danes. Receptorka je potrdila, da ravno poteka. Huh!
Z možem sva odvihrala takoooooj z pogodbo in potrdilom vplačila na samo prizorišče in zahtevala odgovornega. Nek anglež je prišel do naju in nas vljudno povabil v drugo pisarno in nas vprašal za razlog odstopa. Z pogovorm pod pretvezo, da sva se premislila, sva zahtevala denar takoj nazaj. Nisva grozila in bila nevljudna, ker sva vedela da firma igra na to karto...blatenje in podobno bi lahko uporabili v njihov prid. Pa sva ustrjala na temu, da je bilo vse nepremišljeno in vseskupaj prehitro podpisano ter , da nama je žal pa da od povračila ne odstopamo. Gospod naju je pustil v sobi z agentko za približno 5 min in se vrnil, ter naju še 1x uprašal če resnično želiva odstopiti. Vrnil nama je denar v znesku 500 eur in obdržal vpisno kvoto za 50 eur, za kar sem se tudi strinjala. Lepo sva se zahvalila in si tudi segla v roko ter odšla. Veste, imela sem srečo in pričakovala drugi odziv.
Bili so vljudni, vendar pa so poskrbeli za to, da nas ostali parčki niso opazili in stvar zelo elegantno rešili. Tako,da vsaj 500eur sva dobila nazaj brez nikakršnega problema. Menim, da sem imela srečo in v bodoče ne bova več nasedala v take potegavščine....žal mi je za ostale ki niso tako lepo rešili zadeve.
Lep pozdrav.
Default avatar
Pozdravljeni.
Sem eden od naivnežev, ki so sklenili pogodbo s "sončnim zahodom" oziroma RCI in plačani termin tudi izkoristili. Svetujem vsem, ki vas bojo še klicali na promocijo, da jih kar najhitreje odklonite, tisti, ki pa ste termin že zakupili....upajte na najboljše!
Default avatar
Tale USD je po mojem čista netagancija.Pa neverjtno agresivni so pri svoji promociji.Ok.Pač njihova komercialna taktika.Ampak kar je pa preveč je pa preveč.Mene je neki gospod iz USD v zvezi z nekimi njihovimi promocijami,klical na GSM in to 1.11.Halo.Za njih očitno me obstajajo prazniki.Že tako in tako je nenormalno polno GSM anket.Potem pa še ravno na 1.11.Malo so že bolani pri teh promocijah.
Default avatar
Ravnokar me je klicala neka Irena in hotela od mene nekaj odgovorov v zvezi z mojimi dopustniškimi navadami in zakonskim stanom (!?). Zgleda, da se ji moji odgovori niti toliko niso zdeli atraktivni ( moj sanjski dopust - hrvaško morje, stan - samski) ali vredni zanimanja, da mi ni ponudila popolnoma nič, še kakšne "prezentacije" ne, kaj šele licitacije! Ko berem izkušnje drugih, se sprašujem, zakaj? Ima kdo kakšno idejo? Kaj je narobe z mojo Hrvaškoooo? Ali z mojim stanom? Mogoče pa drugič raje kar Tenerifi, bo šel z mano moj kuži Fifi...
Default avatar
Pozdravljeni!

Kako je kaj bilo na Tenerifah?
Nič niste napisali?
Ker midva sva tudi ta naivneža, ki sva pogodbo podpisala.
Kaj ste leteli iz Bologne?
Prosim za kratek opis.

Hvala in lep pozdrav!
Default avatar
Pozdravljeni.
Mi smo leteli iz Pise, to pa samo zaradi tega, ker smo morali za apartma, ki smo ga navedli kot željeno nastanitev, biti na Tenerifih v petek. Na Tenerife jug pa na ta dan leti Ryanair le iz Pise...kakšnih 150 dlje kot Bolonja. Torej, če še niste izbrali željenega aparmaja, to sploh ni pomembno, ker vas bojo tako ali tako dali po njihovi izbiri, zato si izberite letališče, ki vam je najbližji.
Po sprejemu našega delegata v Regeny klubu na Tenerifih, so nas posedli v sejni sobi in nam v podpis dali tisočkrat prekopirani papir, na katerem poleg že omenjene akontacije 300€ za morebitno škodo navajajo še odškodnino zaradi morebitne neudeležbe na prezentaciji in celo odškodnino za morebitni predčasni odhod iz Tenerifov...skratka kot da smo tam povsem brezplačno in samo zaradi njih. Kakor koli, svetujem vam, da omenjene "pogodbe" ne podpisujete, temveč samo vplačate akontacjo, ki je navedena že na pogodbi, ki ste jo sklenili.
Po vsej ceremoniji so nam dodelili apartmaje, nam v Neptuno hotelu, na žalost povsem običajnega, ki ga ima Neptuno za svoje goste in nikakor ne luksuzno opremljenega, kot je zapisano v pogodbi in nam ga tudi po mojem klicu v Ljubljano niso hoteli zamenjati, z delegatom si pa tako ali tako ne moreš nič pomagati. Par družin je sicer dobila lepše in zares bolj luksuzne, zato sem tudi napisal, da upajte na najboljše :-).Naj še omenim, da bi za teden dni v omenjenem apartmaju plačali 320€, če bi tja odpotovali v lastni režiji.
Sicer pa so Tenerifi čudoviti in smo zares uživali in se naužili lepot otoka, tako, da se bomo tja zagotovo še vračali...seveda v lastni režiji. :-)
Želim Vam prijeten oddih in uživajete, če boste odpotovali na Tenereife.
Default avatar
Tudi nas so prepričali ali nateg.... Kakor koli. Leteli bi iz Gradza.Let je ob sobotah. Med zimskimi ali majskimi počitnicami. Zato prosim za pomoč. Kateri kraj oziroma hotelski kompleks priporočate. Da ne bomo preveč razočarani. Nikoli nočem sodelovati na prezentacijah. Sedaj, ko sem vas prebrala, je to edina. Hvala.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net