Poroka

CATERING NA POROKI

Default avatar
Pozdravljeni,

midva se bova tudi v letošnjem letu poročila in sicer na Sveti Gori pri Novi Gorici, zanima pa me če kdo ve ali se lahko po cerkveni poroki, ko bi prišli vsi iz cerkve naročili catering, da bi vsi nazdravili pa mogoče kak prigrizek na hitro. Sploh ne vem, če je to dovoljeno in pa če kdo pozna kak cenovno ugoden catering iz bližine. Za vsako informacijo vam bova zelooooo hvaležna.
Lep pozdrav iz Primorske, Mila
Default avatar
A ni tam gor ena gostilna? Bila sem že na poroki na Sveti Gori in smo malo pod cerkvijo imeli tako pogostitev. Drugače na splošno pred cerkvami ni problemov s cateringom - preverjeno v Ljubljani. ;) Je pa mogoče odvisno od župnika, ampak po moje ne komplicirajo - razen če bi si poroke sledile hitro ena za drugo. Kar pa sem prav tako videla takrat na Sveti Gori, ko je bila "naša" precej hitro za eno pred nami.
Default avatar
Jaz vem preverjeno za eno dobro katering službo. Preveri v Bilje, gostilna Kogoj. preverjeno dobro, pa pri nas ni bil samo manjši prigrizek. tako kot ti je že ena svetovala, navadno
župniki ne komplicirajo.
Default avatar
Kdaj pa imaš poroko na sv. gori (ali si jo imela)? jaz se bom namreč tudi gor poročila, pa imam tudi tono vprašanj :)
Default avatar
100% odličen catering je SMILE&GO iz štajerskega konca, organizirajo rojstne dneve, krste, poroke, novoletne zabave... Sem bila na 50-letnici, kjer so kuhali oni in ker sem bila tako navdušena smo jih izbrali še za krst mojega nečaka. Za vse so poskrbeli dekoracijo prostora, miz, celo za majhna darila za goste. Prav tako je bila hrana top, vse zelo okusno ( od kisle župe do mini hamburgerjev). Pošlite/pokličete jih, okvirno poveste, kaj želite in vam pošlejo primere menijev. Meni, ki smo ga mi izbrali za krst je bil odličen, cenovno zelo ugoden, za tako ceno ne bi nikjer dobili toliko hrane in tako kvalitetne. Nisem tip človeka, ki dela reklamo kar tako in sem pri hrani zelo izbirčna, ampak sem se odločila, da bom zaradi tega, kjer so krst mojega nečaka res pomagali narediti nepozabnega, širila dobri glas o njih.
Kontaktne podatke lahko dobite na njihovi fb strani https://www.facebook.com/smileandgo/
LP, Nina