Avtomobilizem

Odgovarjajo:

potrebujemo vecji avto,imamo dva manjsa

Default avatar
Pozdravljeni! Stvar je sledeca,imamo dva manjsa,starejsa avtomobila,skupaj vredna okrog 5000 eur. Ker sem ostala brezposeljna,mojega avtomobila ne potrebujem vec,mozev avto pa za naso druzino postaja premajhen. Razmisljali smo,da bi ju dali v avtohiso,ter ven vzeli nekaj vecjega,z minimalnim doplacilom,saj nimamo veliko prihrankov. Je to sploh mogoce? In kaj sploh dobis za ta denar? Hvala!
Default avatar
Vsekakor je to mogoče, če najdete avtohišo, ki bi jo to zanimalo. Morate pa se zavedati, da načeloma avtohiše avtomobile, ki jih vzamejo notri ponudijo nižjo ceno, kot bi jo sicer lahko sami iztržili zanj. Pač morajo dati nekaj marže na vaš avtomobil, da ga potem prodajo z vsaj minimalnim dobičkom.

Za 5.000 evrov se dobi ogromno avtomobilov. Od kombilimuzin, karavanov, limuzin do enoprostorcev. Kaj je sedaj za vas večji avto? Za nekatere je to že Fiat Doblo, za druge Renault Espace, spet tretje karavanski Volkswagen Passat.

Svetujem vam, da si pogledate najpogostejše napake rabljenih vozil na tej spletni strani: http://avtonasveti.com/
Default avatar
Ti si brez službe, nimate našparano in vi ste preleni, da bi se malo potrudili in iztržili jurja do dva več v lastni prodajni režiji...očitno imate še preveč denarja da ga takole razmetavate...
Default avatar
DRRRR je napisal/a:
Malce kruto si to napisal, vendar se strinjam.
Default avatar
DRRRR je napisal/a:
Nerada priznam,vendar ti tudi sama dam prav. Problem je samo v tem,da imata oba avtomobila v maju servis in bi ju verjetno tudi zaradi tega tezje prodala,tisti denar bi pa raje porabila za doplacilo pri novem. Morda tudi napacno razmisljam,da je avto kupljen v avtohisi bolj siguren nakup. Zaenkrat hvala vsem za odgovore.
Default avatar
Nihče ti ne garantira, da je avto varneje kupiti v avtohiši... mogoče v kakšni dobro renomirani kjer dajo nekaj na svoje ime.. drugače pa je vseeno kje ga kupiti. Predvsem na ogled rabljenih avtov s seboj vzemte kakega frenda, ki se na to malce bolje spozna, avto preveri, naredite par krogov, magar ga dvignete in pogledate od spodaj...ker za avto za 5 jurjev je to že fajn pogledat...

Moderatorji