Ženski in Moški čvek

32-letnica kaj se mi dogaja

Default avatar
Kaj se mi dogaja?Najprej nekaj o meni.Kmalu bom dopolnila 33 let.Nič mi ne manjka v življenju,imam krasnega moža,cednega,zvestega,pridnega.Tudi sama sem podobnih lastnosti,imava čudovitega otrocka,sluzbo,dom,pa vendar čutim v sebi praznino.Preden preidem k bistvu naj povem da sem od 16.leta naprej v resnih zvezah.Prvega fanta sem imela pri 16-ih do 21,nato drugega do 26 in takoj zatem tega s katerim sem se danes.Ampak imam obcutek da se mi mesa.Naj razložim;čutim močno željo po drugih moških.Naenkrat zelim probati vse,moski,zenske,v dvoje,troje,svinganje...vse.24ur na dan sem sposobna fantazirati o teh stvareh.Ničesar nisem se udejanjila,vendarzelja v meni ne ugasne in ne ugasne.Kaj se mi dogaja,kot da se mi je zmešalo na stara leta?Pomagajte mi prosim brez obsojanja,saj si sama ne znam.
Default avatar
"tak" mimogrede, zanimiva so ta, 32 pa že stara leta:)

kako je vse relativno:)
Default avatar
Hja, predolgočasno življenje imaš za svoje potrebe. Da ti nič ne manjka, ni res, seksualno ti manjka ogromno, saj praviš, da dost fantaziraš.

Jaz ti svetujem, da preizkusiš vse, o čemer fantaziraš. Če ti tvoja moralna načela zaradi poroke tega ne dopuščajo, pa se loči. Ne slepi pa se, da živiš srečno življenje, ker ga ne.
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar
ladybug 88 je napisal/a:
Manjka ti občutek svobode. Vse to, kar počneš, počneš zato, ker misliš, da moraš. Zato se počutiš prazno, saj te to kar misliš, da moraš in kaj bi naj bilo prav, ne zadovoljuje dovolj.
Si neke vrste odvisnica.
Default avatar
32 so stara leta; verjetno zgledaš/se počutiš precej staro in znucano, če si pri teh letih imaš že za staro. Tako je to, kadar se komu mudi živeti :P
Default avatar
Mati z otrokom pri 32, poročena, potem pa odločitev, da "poeksperimentiraš" z moškimi, je po moje zelo slaba odločitev, nepremišljena. Namreč te težnje, ki se poskušajo uresničiti skozi fantaziranje in spominjajo na obsedenost ali preookupiranost s ponavljajočimi mislimi, verjetno izvirajo iz določenih nezadovoljenih psiholoških in čustvenih potreb, v tebi zeva neka "luknja". In ko ji 1x odpreš vrata, jih boš težko zaprla nazaj.

Dvomim, da si toliko lačna moških, kakor da je ta domnevna seksualna lakota prej odraz nekih globljih in skritih čustvenih in psiholoških potreb, ki so verjetno bila prisotna v tebi ves čas že od otroštva in so splavale na površje (se aktivirala) šele sedaj, torej v točno določenem življenjskem obdobju, kar ni naključje. Zakaj pa ravno sedaj, kaj je prožilec te "tempirane bombe"?
Po moje relativno mirno in nestresno odbdobje brez večjih skrbi, ko si dosegla nekako vse cilje (dober mož, poklicna uspešnost, družina...), ker prej si bila z mislimi vedno drugje in pod večjim procesom, sedaj pa imaš naenkrat na pretek veliko časa, da razmišljaš o sebi. To je podobno kot pri ljudeh, le obratno kot pri tebi, ki so deloholiki ali veliko pod stresom, ko gredo na dopust, ponavadi zbolijo. Zato, če imaš denar, kot praviš, pa pojdi do kakšnega psihoterapevta, da malo "prerovariš" po sebi, zakaj te obsedajo takšne misli, kaj čutiš, kaj si dejansko želiš, s čim se moraš spoprijeti, česa se ne zavedaš itd.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Porpavek: ...ker prej si bila z mislimi vedno drugje in pod večjim stresom (ne procesom),
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
seba111 je napisal/a:
Pri moških še bolj :P

Kar napiši, kako vam je težko, ko živite dlje časa "na suhem" :P
Default avatar
Naj povem da sem hvaležna vsake konstruktivne kritike.In ne,ne počutim se staro,to sem napisala samo metaforično in bi bila zelo hvaležna ce bi se osredotočili na problem,ne pa na določene besedne zveze.Napisala sem na forum enostavno zato,ker se sramujem da bi komurkoli povedala kako me trka.Povedala sem vam v grobem svoje najglobje misli in zelje,ki mislum da niso primerne za nekoga kot sem jaz.Ce lahko,mi pomagajte razumeti samo sebe.
Default avatar
ladybug88 je napisal/a:
Samo ugibam, ampak po moje si imela slabo otroštvo z zelo storilnostno naravnanimi starši in ne prav razumevajočimi, ki so se težje predajali raznim užitkom.... Seksualnost se vedno povezuje z užitkom.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Matjažkov nasvet je kajpak čist v stilu happy american family. V stilu, stara, relax, nimaš problema, ti imaš perfekten lajf, to bo vse terapevt poštimal.

Najbrž je glavni problem v tem, da se ljudje ženete za nekimi objektivno družbeno priznanimi in željenimi cilji, pri tem pa se sploh ne sprašujete, kdo pravzaprav ste. In ko se vam zdi, da ste vse bistvene stvari v življenju dosegli, začudeno opazite v sebi pomanjkanje in praznino.

Tako se pač dogaja ljudem, ki so v življenju predvsem sledilci družbenim normam, ne pa sovjim resničnim željam in potrebam. In potem hodijo k terapevtom, da njihove "nenormalne " želje "zdravijo" in jih umetno vzdržujejo v milnem mehurčku lažne družinske sreče.
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar
Spider je napisal/a:
Izmed vseh klišejskih odgovorov ("ooo, potrebna je", "moraš se izživeti", "novodobniški odgovor"), bi dal tvojemu 1. mesto zaradi simplicitete: Loči se in se in poseksaj. :D
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
ladybug88 je napisal/a:
Ma daj ladybug88, zdiš se mi čisto v redu punca, zato naj te obvarujem tistih, ki že komaj čakajo, da bodo spisali kakšno napotnico. Tudi meni se je naenkrat na bradi pojavila ena čudna dlaka, ki je tam nikoli in nikdar ni bilo. Tako da ti ne potrebuješ nikakršnega terapevta, raven testosterona se je spremenila in to je to. Tvojo težavo rešiš tako, da poveš svojemu partnerju o svojih fantazijah, polovico jih lahko rešita skupaj in krhelj limone v usta (za čez dan). Okay?
.....

Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.
Default avatar
Margot- je napisal/a:
Margo, nekam slabo poznaš ti moške, ki ne razmišljajo isto kot ti, torej da niso (pre)direktni. :))
Odvisno os moškega, ampak mogoče on živi v malce drugem svetu, ki je nekako popoln in bi ga njena izpoved prizadela in precej ptorla; kar se zna zgoditi, da bo mu prvo padlo na misel, da je slab v postelji, potem ga lahko obseda misel, kje je in kaj počne s kom, da bo postal ljubosumen... Poglej si za referenco Eyes Wide Shut (1999). :)

Kot drugo, psihoterapevt ni isto kot psihiater v začetku 20. st., da te bo zasul s tabletami, če pa ne bodo imele učinka, pa ti bo kar pritisnil 2 elektrodi na glavo in spustil tok skozi. :)) Veliko predsodkov je tu.

Pod tretje, ljudje različno funkcioniramo, morda ti ne rabiš zunanje strokovne pomoči in težave z lahkoto rešuješ, nekdo pa jo, kar pa niti pod razno ni sramota.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Glej, čist simpl...nikoli se nisi razživela, izživela in zdaj, ko si vse lepo uredila, naredila kljukice na svojem seznamu, bi se zabavala. Premlada si začela z resnimi razmerji, zdaj pogrešaš nagajivost, norčavost ipd. Pogovori se s partnerjem, morda pa skupaj najdeta kaj zanimivega:).
Default avatar
Margot- hvala!Moj naval testosterona in moje fantazije ne vključujejo mojega moža.Kot da me nekaj vleče k prepovedanemu.Matjazko-to ni bila moja olocitev,to je bil vzgib,se zmeraj je.Moja odločitev je da moža ne prevaram.Hvala bogu smo ljudje razumska bitja.Zelim pregnati te zelje in misli iz sebe,saj imam že samo ob tem slabo vest.
Default avatar
matjazko je napisal/a:

Matjažko, nekam preslabo ti poznaš dogajanja v telesu 32-letnice... Ccccc

Kot drugo, v dobi, kjer vsi govorijo le o zdravi prehrani ji ti svetuješ terapevta, ki bi ji svojo storitev mastno zaračunal... Ccccc

Pod tretje, ženske drugače funkcioniramo in če želiš zares zares izvedeti, kaj se dogaja v ženskem telesu bi moral biti vsaj kratek čas ženska, v vseh življenjskih obdobjih.

In Matjažko, želja po seksu niti pod razno ni sramota. Ampak o tem sva enkrat že, kajne :))))
.....

Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.
Default avatar
Goldfish je napisal/a:
Moški ponavadi nimamo nič proti seksu v troje. Z dvema ženskama seveda. :)

Res se na nek način dolgočasi in išče popestritve. Še posebej zato, ker ne ceni tega, kar ima, saj ji je šlo vse preveč zlahka in ji ustvarjanje odnosov ne predstavlja nekega problema.
Naredila je, kar je morala. Zdaj pa bi še zabavo. :)