Računalništvo, telefonija, internet in televizija

Katero podjetje priporočate za izdelavo spletne strani...

Default avatar
Spoštovani,
pred 14 dnevi so hekerji vdrli na strežnik in meni in 60 ostalim podjetjem uničili stran. Moja je bila narejena v Jumli in stara cca. 4 leta.
Odločil sem se, da stare ne bom krpal ampak bom dal izdelati novo in tu je problem. Na katero koli podjetje se obrnem vsi so najboljši opažam pa tudi, da se hudič skriva v detajlih imajo zelo različne stroške vzdrževanja tako, da na koncu sploh ne veš koliko bom plačal v 2 letih.
Želim imeti prodajno usmerjeno internetno stran katalog a brez trgovine V osnovi 6 različnih področji, ki pa se delijo na 5-12 različnih artiklov. Skupaj imam do 50 artiklov.
Izdelava spletne strani želim, da je načrtna, da se pregleda konkurenco(jasno tudi ob moji pomoči) maksimalno optimizacijo, pošiljanje e- pošte, bazo podatkov, možnost tiskanje računov, opomnikov itd...
Ponudbe imam od podjetja KLARO cca. 27500 e ( njihova ponudba samo optimizacija, e katalog izdelkov, e-novice in izdelava strani po meri ter pošiljanje e- mailov do 3000 naslovov možnost zakupim njihovo orodje za pošiljanje...
NOVI SPLET zelo podobno 2320 E,
4WEB mi je dejansko ponudil vse kar sem napisal zgoraj na sestanku sem bil navdušen cena 3300 je sprejemljiva , ko pa sem preveril reference na njegovi strni (sem dobil odgovor da ne bi več sodelovali- ker so se stroški vzdrževanja in malenkostnih popravkov dvignili v nebo) Nisem jih še odpisal...ker je bil na sestanku najbolj suveren.

Na sestanek in ponudbo še čakam od podjetja BOOSTER- spletna postaja

Za koga bi se odločili vi sem pripravljen investirati nekoliko več če me bodo prepričali.
Hvala za odgovore.
Default avatar
Pozdravljen.

Sam ti priporočam, da ti dajo ponudbe še podjetja Editor,Carpediem, ter AGM.

Veliko sreče pri spletni strani.

Goran's Blog
Default avatar
Se opravičujem sem malo zamešal saj AGM ne izdeluje spletne strani!

Lep pozdrav
Default avatar
Najprej da razčistimo. To ni spletna stran pač pa spletna aplikacija.

Praviš, da nočeš spletne trgovine a navajaš komponente, ki jih imajo spletne trgovine.
Verjemi, da pod 3k ne prideš skoz plus dejstvo, da delaš custom spletno aplikacijo pomeni avtomatično vzdrževanje in odvisnost do firme, ki ti bo to naredila.

Jommla je CMS, obstajajo pa tudi ostali e-commerce CMSji, kot je naprimer Magento ali Wordpressov WooCommerce. Če bi se odločil za kaj takšnega (malce posrfaj) bi prišel skoz za okol 1000e plus to, da bi imel sam kontrolo nad celotno storitvijo in vsebino.

lp
Default avatar
Če koga zanima nas je tudi dosti samostojnih podjetnikov, ki ponujamo vse vrste računalniških storitev. Izdelava spletnih strani je seveda med njimi.