Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

kamp valkanela???

Default avatar
Mi pa gremo v mobilne hišice v kamp Valkanela, vrsar.

Imamo otroke stare 4,6,15 in planiramo peljati s seboj kolesa in rolerje. Ker tam na tistem koncu še nikoli nisem bila, prosim da mi nekdo, ki te kraje pozna namigne, ali imamo kje kolesarit. Se lahko pride s kolesom do Poreča, Vrsarja in kako daleč je? So kolesarske poti?Vesela bom vsake informacije.
Hvala.
Default avatar
Imate kje kolesarit. Do Vrsarja ni daleč in se da lepo priti do tja. Do Poreča pa je kr daleč no, za pot pa nisem ravno prepričana =) ..malo sem ti pomagala, upam
Default avatar
Seveda se da priti do Poreča, vendar pa ne vem, če je pametno - s tako malima otrokoma se jaz nanjo s kolesi ne bi podala (ozka, ovinkasta, poleti kar precej prometa) - govorim za cesto Poreč - Vrsar - Rovinj. Vem, da ogromno kolesarijo po njej, vendar so to odrasli kolesarji.

Je pa možno, da obstajajo kakšne druge poti na tej relaciji, za katere pa jaz ne vem, mogoče se bo našek kakšen zagrizen biciklist, pa ti povedal kaj več.
Default avatar
Od Vrsarja do POreča se da povsod s kolesom - in to večinoma kar ob obali, po sprehajalnih potkah skozi kampe. Nekaj tudi ob glavni cesti, za pločnikom, le par 10m pa po cesti.
Poti so lepe za bicikle, le poleti znajo biti preveč obljudene za nemoteno kolesarjenje.

Tudi v drugo smer - v Limski fjord - je lepa kolesarska pot, le v bolj gorskem stilu, ker je kar grob makadam, pa tudi nekaj krajših klancev. Se pa da priti vsaj do Kaštela.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net