Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

TERME TOPOLŠICA

Default avatar
Že kdo bil tam v hotelu Vesna? Zanima kakšni so bazeni, hrana, je kaj za kolesarit z otroki?Dobrodošla kakršnakoli informacija.
Default avatar
Bazeni so bili zame vredu, prav tako dovolj topla voda.Hrana ni preveč raznovrstna, tudi pri zajtrku ne.Ker sva imela polpenzion, sva se odločila za večerjo, ampak nič posebnega.Lahko bi bilo bolje, ampak cena je ugodna in naješ se....
Kolesarila nisva, šla sva na sprehode, ampak okolica mi ni bila všeč.Zame je preveč zaprta, hribovita in res nič kaj posebnega.
Tako, da je prevladal kar dober bazen, lahko plavaš ven, prijazno osebje in pizzerija tik pred hotelom na isti strani.Ki je imela dobre pizze in zelo ugodne cene.
Default avatar
niso neke top terme, ampak, da zamenjaš malokolje je super. Hrana dobra, osevbje prijazno, sploh v hotelu je ena slasčičarna, joj kako dobre slaščice, bazeni zelo vredu. Za kolesarit je bolj tako, sej prevladujejo hribi. Kakšen dan smo šli na kak izlet, mal okolico gledat, okoliške vasi. Meni je blo lušno, in še kdaj bomo šli. Aja, pa wellnes je bil ok.
Default avatar
bolj je na easy in sorazmerno ugodno, ne sme se ti mudit, je pa hotel, zelenje, bazeni s toboganom, kavarna, wellness, parkec, kolesarjenje (do bližnjih jezer), sprehodi, hribi, ogledi okolice... poglej google zemljevid.
Default avatar
To so najcenejše toplice v SLO, ampak kljub temu zelo v redu. Hotel lepo prenovljen, apartmaji tudi super, hrana povsem v redu, prav tako bazeni. Ni neke nore zabave, ampak za z majhnimi otroki je fajn. Moji hčerki nočeta od 2. leta nikamor drugam. Hodimo že 10 let.
Default avatar
Sobe so take da niso za nikamor, tudi za dve zvezdice ne. Vse staro, polomljeno, v kopalnici dve različnni vrsti ploščic (ne vem če v vseh sobah) pa še smrdelo v WC. Hrana tudi nič posebnega. Za to kar ponujajo je predrago.Ne gremo več,.
Default avatar
Terme Topolšica so rehabilitacijski ceter predvsem za po ginekoloških posegih. So od nekdaj tja pošiljali po operacijah rodil in kao za "plodnost"… Vem, ker je moja stara teta bila tja napotena že pred 30-imi leti.
Kompleks je pa res že zelo zastarel, dotrajan, žal. Primerno za tiste, ki imajo radi skromnost, ki ji dotrajanost in bolj enostavna, ne toliko raznolika izbira prehrane, prilagojena predvsem upokojencem, ne moti.
Default avatar
Tako kot nekoč, po mojem si ti krepko pomešala. To kar ti opisuješ ne velja za Topolšico. Ginek. pošiljajo v Dobrno.


Kar se hrane tiče: odlično.
Okolica super, veliko možnosti za kolesarjenje. Dovolj hribov okrog in okrog tako, da si lahko na kolesu res daš duška.
Default avatar
tako kot nekoč je napisal/a:

Kot sem sama obveščena, je za to Dobrna, ne Topolšica.
Kompleks ni tako zastarel, je zraven starega novi hotel.Naša soba je bila lepa,čista, nova, s televizijo in več programov, kot doma.

Se kar strinjam z RUPOTKO.Če so to res najcenejše toplice, jim res nič ne manjka.Razen lepa okolica...Sicer pa urejajo..Tiste hiške ta nove zraven so prav super.
Default avatar
bila sem... je napisal/a:
Ja, imaš prav- se opravičujem - Dobrna ;)
Default avatar
tako kot nekoč je napisal/a:


No, saj se mi je zdelo, samo čisto sigurna pa nisem bila.
Default avatar
Pred 30 letih ne piši oslarij ,če ne poznaš danes ,kaj se dodaja v termah.
Default avatar
tupušca je napisal/a:
Ti pa napiši malce bolj razumljivo, pa sta kvit.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net